”Te-aș împușca în cap, domnule Gâdea”! Mesajul care l-a speriat de moarte pe realizatorul de televiziune! Procurorii i-au deschis dosar penal bărbatului care a trimis amenințarea

Un bărbat care i-a trimis amenințări cu moartea lui Mihai Gâdea prin intermediul unei rețele de socializare este acum urmărit penal.

Author: Radu Constantin luni 29 iulie 2019 , 16:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mihai Gâdea a reclamat, anul trecut, că un bărbat l-a amenințat cu moartea după ce a scos la iveală anumite abuzuri ale procurorilor în cadrul emisiunii pe care o realizează la Antena 3.

Gâdea a prezentat dovada pe post și a declarat că speră ca autoritățile să se autosesizeze. 

Acest lucru s-a întâmplat iar Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 6 a deschis un dosar de urmărire penală care în primă faz a fost închis pe motiv că fapta nu există. O jumătate de an mai târziu, procurorii au cerut îns redeschiderea cazului iar în decembrie 2018, instanța a admis redeschiderea dosarului.

Citeste si: Camelia Bogdan i-a dat în judecată pe Badea, Gâdea, Ciuvică și Dan Voiculescu

”În baza art. 335 alin. 4 C.proc.pen. confirmă redeschiderea urmăririi penale în dosarul nr. 1435/P/2018 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare prev. de art. art. 206 alin. 1 C.pen.. În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”, se arată în decizia dată de judecători. 

Ce mesaj a primit Mihai Gâdea, de fapt?

Practic, în acest moment, bărbatul care l-a ameninat pe Gâdea este urmărit penal și riscă închisoarea dacă va fi trimis în judecată și condamat în acest caz. 

”Te-aș împușca în cap direct domnule Gâdea...și pe tine și pe toată Antena 3 în frunte cu Voiculescu”, suna mesajul prezentat pe post de Mihai Gâdea în februarie 2018. Prezentatorul a anunțat că ia cât se poate de în serios astfel de amenințari și că nu este pentru prima dată când se întâmplă ca el sau colegii săi să fie amenințați cu moartea. 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si