Doi adolescenți s-au luat la bătaie în Timișoara, sub privirile temătoare ale martorilor. Cei doi tineri în vârstă de 15, respectiv 17 ani și-au împărțit pumni și picioare.

Șocată de scenele la care participă, o femeie a alertat autoritățile, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Scene șocante la Țimișoara! Doi adolescenți s-au bătut sub privirile temătoare ale martorilor

Incidentul șocant a avut loc în urmă cu o zi, în orașul Timișoara.

Din motive necunoscute, doi tineri s-ar fi luat la bătaie, sub ochii martorilor.

Cei doi suspecți sunt adolescenți, în vârstă de 15 și 17 ani. 

Citește și: Sute de enoriași au protestat în fața unei biserici din Maramureș. Credincioșii s-au revoltat împotriva episcopiei. "Noi îl iubim, luptăm pentru el". Care este motivul?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

mașină de poliție

Foto simbol- mașină de poliție

[Sursa foto: istockphotos]

Speriată de scenele la care participă, o femeie a alertat imediat autoritățile. Femeia a făcut dezvăluiri cutremurătoare cu privire la incidentul la care a asistat. Conform acesteia, pe lângă altercația fizică, cei doi și-au aruncat cuvinte grele.

"Îi spunea: Te omor! Îţi fac, îţi dreg, îţi rup asta. L-a prins pe un tânăr, l-a prins de gât şi continua cumva să îl ducă.

A zis: Vino, că nu ştiu ce îţi fac şi atunci eu am sunat imediat la 112", a spus femeia care ar fi alertat autoritățile, conform aceleiași surse.

Citește și: ”Am făcut plângeri, ni s-a spus să așteptăm”. Motivul ireal pentru care un bărbat cu piciorul rupt ar aștepta de 10 zile să fie operat. Medicii au uitat de jurământul pe care l-au depus

mașină de poliție

Foto simbol- mașină de poliție

[Sursa foto: istockphotos]

Conform sursei citate anterior, cei doi tineri ar fi încercat să fugă când au auzit sirenele mașinilor de poliție. Autoritățile se pare că au reușit să îi prindă, iar aceștia au fost conduși la o secție de poliție.

"La data de 15 mai a.c., în jurul orei 12:56, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara, au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că în Piața Unirii din municipiu, a avut loc o altercație între mai mulți tineri. Poliţiştii s-au deplasat la fața locului,  unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, la sediul secției fiind conduși 2 tineri de 15 și 17 ani. Polițiștii continuă verificările în vederea indentificării și a celorlalți participanți, pentru stabilirea întregii situații și luarea măsurilor legale care se impun",  au transmis autoritățile într-un comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si