Cazul șocant ar avea loc la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Un pacient ar aștepta de 10 zile intervenția chirurgicală la piciorul rupt, din cauza unui conflict dintre medic și anestezist, potrivit informațiilor transmise de independentaonline.ro, citat de antena3.ro.

Pacient neoperat din cauza conflictului dintre medici, la Slobozia

Conform surselor citate anterior, bărbatul ar fi ajuns la spital în urma unui accident casnic, în care și-a rupt un picior.

Pacientul ar fi fost internat și urma să fie operat.

Așteptarea intervenției chirurgicale ar dura deja de zece zile, iar motivul pentru care bărbatul nu a intrat în sala de operație este un conflict dintre medic și anestezist.

"Doctorul a spus că anestezistul refuză să intre în sala de operație cu el. Înțeleg că cei doi medici nu se înțeleg, dar pacienții nu ar trebui să sufere din această cauză. Am făcut plângeri la conducerea spitalului și la Consiliul Județean Ialomița, dar ni s-a spus doar să așteptăm!", a declarat soția pacientului pentru independentaonline.ro

Citește și: A rămas orb și incapabil să mai vorbească după ce colegii de facultate i-au turnat alcool pe gât cu forța. "Botezul" frăției, în fața sentinței finale

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

spital

Foto simbol- spital

[Sursa foto: istockphotos]

Ce a declarat conducerea spitalului?

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Slobozia ar fi declarat că amânarea operației pacientului îl privește pe medicul care se ocupă de îngrijirea acestuia. Potrivit conducerii, cum informează sursa anterior, medicul pacientului ar fi trebuit să găsească soluții în vederea tratării adecvate, pentru ca pacientul să nu aibă de suferit.

"Responsabi­litatea medicului era de a găsi o soluție pentru acest pa­cient.

Fie îl transfera unui alt coleg, fie aproba transferul către o unitate medicală din Capitală. Este vorba despre orgolii, iar pacienții nu au nicio vină. Oamenii trebuie să primească îngrijiri medicale indi­ferent de disputele dintre medici!", ar fi declarat un reprezentat al spitalului, conform aceleiași surse.

Citește și: Cine este atacatorul de 71 de ani al premierului slovac Robert Fico și de ce ar fi încercat să-l omoare. Prima sa declarație. "Era agent de securitate la un centru comercial"

spital

Foto simbol- spital

[Sursa foto: istockphotos]

Spitalul Județean de Urgență Slobozia ar urma să deschidă o anchetă și să sesizeze Comisia de Disciplină, precum și Colegiul Medicilor Ialomița. 

"Soluția pentru acest caz este transferul către un alt medic din spital și s-au început demersurile în acest sens. Va fi sesizată Comisia de Disciplină și, im­plicit, vom sesiza și Colegiul Medicilor!", ar fi declarat un reprezentat al spitalului, conform aceleiași surse. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si