Iar dacă, vacanţa este lungă, atunci oare trebuie să căraţi două valize? Ei bine, nu va fi nevoie dacă urmăriţi materialul următor! Iată, câteva sfaturi practice pe care le-am găsit special pentru dumneavoastră!

Nu neaparat gresit, insa, daca v-ati gandit sa va luati mai toata hainele din sifonier in vacanta, noi va dam o solutie mai buna. Si nu veti fi nevoiti sa va umpleti portbagajul cu valize!

Uitati de impaturirea clasica a hainelor.
Ocupa mult spatiu si se sifoneaza! Pentru inceput asezati toate hainele, unele peste altele, in forma de cruce, deasupra valizei. Puneti pachetul cu lenjerie intima pe mijloc. Apoi, incepeti sa le impaturiti.

Camasile se pun invers, peste jacheta. Atentie, insa! Manecile trebuie sa fie intinse perfect peste cele ale jachetei. Abia, la final puteti sa va aranjati si pantalonii, pe lungimea manecilor.

Cum un astfel de bagaj uitati de grija valizelor neincapatoare si voluminoase, care abia intra in portbagajul masinii. Daca sfaturile v-au fost de folos, nu va mai ramane decat sa ….incepeti impachetatul!


Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si