Te trec fiori reci. Scrisoare deschisa pentru avocatul care a urcat beat la volan si a omorat un cuplu: "Criminalule, ai obligat-o sa imbrace rochia de mireasa. Dar ea te-a iertat!"

Pe data de 22 martie 2017, la ora 23:22. Alexandra Viliche si prietenul ei, Lucian Vieriu au murit dupa ce avocatul Victor Ioan Axinte s-a urcat beat la volan si a intrat in plin in masina in care se aflau.

A.L., miercuri 26 aprilie 2017 , 11:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe un grup de Facebook, o prietena de-a Alexandrei a postat un mesaj adresat avocatului dupa ce a condus-o pe ultimul drum... In scurt timp mesajul postat a devenit viral si a genarat sute de comentarii care il incrimineaza pe avocat.

Prietena Alexandrei, ingenunchiata de durere, a vrut ca in ziua in care si-a luat ramas bun pentru ultima data de la frumoasa tanara, sa-i transmita calaului ei cateva cuvinte:
"Stimate domnule avocat, Victor Ioan Axinte, Astazi, cand durerea a atins cote maxime, vreau sa impartasesc cu tine ce am simtit. Din cauza ta, azi mi-am condus prietena pe ultimul drum. Tu, Victor Ioan Axinte, ai fortat-o sa imbrace rochia de mireasa mai repede decat si-ar fi dorit ea. Azi ea a fost imbracata in alb si noi toti, restul, in negru. In loc sa ne veselim si sa dansam la nunta ei, azi s-au auzit doar plansete si suspine. Tu, CRIMINALULE, nu i-ai nenorocit doar pe ei doi, pe Alexandra si Lucian, le-ai nenorocit familiile, le-ai nenorocit prietenii si pe toti cei care au ajuns sa ii cunoasca pe acesti copii minunati", se arata in mesaj.

"Alexandra te-a iertat!"

Prietena Alexandrei i-a spus printre randuri avocatului criminal ca Alexandra l-a iertat. "Stiu ca Alexandra te-a iertat, pentru ca un om atat de bun era, incat sa te poata ierta ca ai omorat-o, insa noi, restul, cei care am ramas in urma lor, nu cred ca o sa te putem ierta vreodata. Nu te condamn ca te-ai urcat un pic baut la volan, aproape toti au facut asta sau au mers in masina cu cineva care bause o bere, te condamn ca te-ai urcat atat de beat la volan, incat nu te puteai tine pe picioare, incat probabil de beat ce erai nici nu i-ai vazut pe cei doi copii nevinovati. Ai luat de langa noi pe cel mai frumos si mai bun om pe care Dumnezeu mi-a dat sa-l cunosc. Te condamn pentru decizia ta si sunt sigura ca Dumnezeu exista si nu doarme, si va avea grija sa platesti pentru suferinta pe care ai pricinuit-o. Imi doresc ca si legea sa te faca sa platesti cu multi ani de inchisoare. Sper ca pedeapsa ta sa fie exemplara, si astfel sa-i impiedice si pe alti «zmei», ca si tine, sa faca greseala pe care tu ai facut-o. In incheiere, stimate domnule avocat, Victor Ioan Axinte, iti doresc tarie sa suporti consecintele pe care faptele tale le vor avea asupra ta", se arata in mesajul postat pe Facebook.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si