Te trec fiorii! O fetiță de 3 ani a fost la un pas de moarte după ce unul dintre apropiații familiei a pupat-o! Mama copilei avertizează toți părinții

O mamă își strigă disperată durerea după ce unul dintre membrii familiei i-a pupat fetița și fața acesteia a fost distrusă de o infecție.

Author: C.D. miercuri 10 aprilie 2019 , 11:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Mamelor, nu mai permiteți să vi se pupe copilașii!”. Asta spune o mamă a cărei fetiță a fost distrusă din prea multă dragoste. După ce a fost pupată de un membru al familiei, fața micuței de 3 ani a fost distrusă de o infecție: „Chipul fetiței mele arată de parcă ai fi aruncat cu acid pe el”.

Savina Fraces-Bell, mama Siennei, fetița de 3 ani, a ținut să povestească pe Facebook despre experiența nefericită pe care a trăit-o cu cea mică. Femeia încearcă să crească gradul de conștientizare pentru a avertiza mamele de pericolele la care sunt expuși cei mici dacă sunt sărutați. Oamenii pot fi purtătoare de viruși pe care îi pot transmite celor mici fără a dori acest lucru.

Citeste si: Caz dramatic la o maternitate din Moldova! O femeie a născut un copil atreziat

Sienna a fost pupată de un membru al familiei care avea herpes la gură și astfel a contactat virusul care a desfigurat-o. Chipul fetiței s-a umplut de bube roșii, pline cu lichid și dureroase.

Citeste si: Cea mai mare temere a lui Theo Rose de când a rămas însărcinată: „E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă”. Artista a dezvăluit totul- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Mama Siennei a consultat mai mulți medici din Gloucester, Marea Britanie, însă niciunul nu reușea să afle cauza infecției. Abia după mai multe investigații, doctorii unei clinici au depistat problema: fetița a contactat virusul herpes în urma unui sărut.

Familia a cheltuit foarte mulți bani pentru a găsi o soluție, însă totul părea în zadar. Din cauza lichidului care ieșea din bube, mama era nevoită să spele zilnic hăinuțele copilei.

Din fericire, după nenumărate eforturi făcute de părinții micuței, Sienna s-a recuperat complet cu ajutorul tratamentului pe care medicii i l-au administrat timp de un an.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si