Teapa in stil "sportiv". O echipa de volei din Baia Mare a plecat dintr-o pensiune din Timisoara fara sa plateasca

O echipa de voleibalisti ai unui club sportiv din Baia Mare ar fi tras teapa unei femei din Timisoara care are o pensiune. Pagubita sustine ca, dupa ce i-a cazat si le-a dat de mancare sportivilor, acestia au plecat fara sa plateasca. Acum femeia e hotarata sa ii dea in judecata.

Author: V.P. miercuri 22 noiembrie 2017 , 12:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Geanina Patrut, proprietara pensiunii: M-a intrebat antrenorul daca a fost achitat. Iar eu am spus ca nu. Am ramas fara nici un leu. Teapa!

Foc si para este proprietara acestei pensiuni din Timisoara pe reprezentantii Clubului Sportiv Scolar din Baia Mare.

Voleibalistii echipei s-au cazat o noapte in unitatea hoteliera, unde au mancat pe saturate cina si micul dejun... totul, fara sa plateasca niciun leu, sustine femeia.

Geanina Patrut: Aceasta este una dintre cele noua camere rezervate. Au fost 16 persoane. Antrenorul a solicitat un single, restul au fost pentru cei 16 per total.

Sportivii urmau sa aiba o competitie in capitala Banatului, asa ca un reprezentant al clubului ar fi sunat-o pe proprietara pentru rezervare. Cand a venit vorba de plata, acelasi reprezentant n-ar mai fi raspuns la telefon.

Geanina Patrut: Aceasta este locatia unde au mancat, au servit masa.

Chiar aici le-am facut o poza eu personal.

Prejudiciul total se ridica la 1860 de lei, spune proprietara, care dovedeste cu facturi ca a fost de buna credinta. Chiar daca reprezentantii clubului nu au achitat la plecare, patroana le-a dat ragaz o saptamana sa plateasca. De atunci a trecut fix o luna.

Virgil Rau: Noi am fost acolo, am luat cina, micul dejun, pranzul, cei de acolo au fost foarte intelegatori, totul a fost in regula, nu ma ocup de treburi administrative, n-am treaba, asta s-a luat legatura telefonic intre cineva si cei de la Timisoara.

Antrenorul sustine ca echipa sa n-are un administrator care sa se ocupe de cheltuieli si arata cu degetul spre primarie, care, spune el, ar fi trebuit sa-i sponsorizeze pe tinerii sportivi in deplasari. Doar ca... primaria sponsorizeaza deja un club sportiv cunoscut.

Catalin Chereches, primar baia Mare: CSS 2 este un club sportiv al ministerului educatiei, este un club sportiv scolar, nu putem la sfarsitul anului sa venim cu alte tipuri de finantari. ei au intrat vreodata in  finantare? Nu si nici nu vor intra in finantare.6

Proprietara pensiunii va face plangere la politie, in speranta ca cineva isi va asuma responsabilitatea platii.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si