Teleorman: Testul pentru coronavirus a ieşit negativ în cazul copilului care a făcut febră la scurt timp după ce tatăl său s-a întors din Italia

Testul pentru coronavirus a ieşit negativ în cazul copilului care a făcut febră la scurt timp după ce tatăl său s-a întors din Italia. Copilul va fi în continuare izolat la domiciliu şi va lua tratament.

M.A., vineri 28 februarie 2020 , 17:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”Referitor la cazul minorului aflat de joi, 27.02.2020, în zona de sub-izolare constituită la Secţia de boli infecţioase a Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, vă informăm că a sosit rezultatul testului de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Matei Balş. Acesta indică «rezultat negativ»”, a transmis, vineri, Prefectura Teleorman, într-un comunicat de presă.

Citeste si: Femeia din Timişoara confirmată cu coronavirus, transportată la spital în condiţii speciale

Sursa citată a precizat că minorul va fi transportat şi plasat în autoizolare la domiciliu şi va urma tratament de specialitate prescris de medicul specialist pentru afecţiunea de bază.

Citeste si: Japonia - Primul cetăţean britanic decedat din cauza Covid-19

Citeste si: Ultima oră! Ultimul test al românului infectat cu coronavirus a ieșit negativ

Un copil din judeţul Teleorman, al cărui tată a fost în regiunea Lombardia din Italia, era suspect de infectare cu coronavirus. Întreaga familie era izolată la domiciliu, iar copilul a făcut febră fiind transportat la spital.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si