Nicolae Popescu (37 de ani), originar din Alexandria (judetul Teleorman) este al doilea cel mai cautat hacker de catre FBI, care a pus un premiu de un milion de dolari pe capul romanului, banii urmand sa fie primiti de cel ce ajuta la prinderea fugarului. Popescu a fost dat in urmarire generala in 2010, cand a fugit de sub ochii politistilor in Romania, la Tribunalul Valcea, profitand de cele 4 ore libere existente intre ora 18, cand i-a expirat mandatul de retinere, si ora 22, cand s-a emis mandatul de arestare preventiva.

Paguba facuta de reteaua condusa de Popescu, care a pacalit mii de cetateni, depaseste suma de 3 milioane de dolari, potrivit FBI. "Nicolae Popescu este căutat pentru posibila sa participare într-o escrocherie sofisticată de fraudă pe internet. În cadrul acestei escrocherii, grupul de infractori aflaţi în România şi în alte părţi din Europa au postat anunţuri pe site-uri de licitaţie de pe Internet pentru vânzarea de produse. Aceste anunţuri conţineau imaginile şi descrierile unor vehicule şi altor obiecte de vânzare, fără ca, de fapt, aceste vehicule şi obiecte să existe în realitate. Pretinzând a fi vânzători, infractorii negociau prin email cu cumpărători neavizaţi din Statele Unite ale Americii“, sustin autoritatile americane, citate de Adevarul. Nicolae Popescu a terminat liceul in Alexandria natala, specializarea matematica-informatica, are 1,78 m inaltime, 85 de kilograme, ochi capriu si par saten.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Soțul Ancăi Molnar aproape că a cedat la o zi de la înmormântarea make-up artistei: "Mi-e atât de dor deja"- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si