Telescaunul de Iasi, cea mai mare dezamagire. "Un proiect inutil pentru care s-a defrisat un teren". Toata investitia a costat 6,4 milioane de lei

Telescaunul de la Ciric s-a dovedit a fi o afacere neprofitabila pentru municipalitatea din Iasi, care l-a construit cu 6,4 milioane de lei din fonduri europene. In plus, pentru amplasarea lui a fost nevoie de o defrisare masiva, iar traseul este foarte scurt si nu ofera o priveliste inedita.

marți 28 iunie 2016 , 17:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit adevarul.ro, locuitorii din Iasi nu sunt multumiti de investitia municipalitatii in telescaunul de la Ciric. Acesta ar fi, spun jurnalistii, cel mai prost proiect din Romania realizat pe fonduri europene.

"Este un proiect inutil. M-am plimbat o singură dată şi nu îmi venea să cred ce aberaţie s-a realizat. Mi se pare o absurditate că s-a defrişat un teren ca să se realizeze aşa ceva. Este strigător la cer. Nici nu e de mirare că mereu când trec pe aici este pustiu. Normal că lumea nu dă bani ca să se plimbe câteva minute şi să nu vadă nimic", a declarat un trecator.

Telescaunul a fost inaugurat in 2013, are un traseu de 370 de metri, care se parcurge in 6 minute. Peisajul consta in admirarea unor trunchiuri de copac. Incasarile realizate la telescaun sunt extrem de mici. Anul acesta, a adus municipalitatii venituri de numai 4.600 de lei. Biletul unei urcari este de 5 lei.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si