Bianca Mitroi, una din cele mai iubite concurente de la Casa Iubirii, a fost eliminată în urmă cu o săptămână, concurenta nefiind pregătită sub nicio forma pentru aceasta etapa considerand că ceea ce i s-a întâmplat a fost total nedrept.

Citeste si: Românii pleacă în vacanță în străinătate de Paște. Care sunt destinațiile preferate

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bianca a dezvăluit faptul că încearcă să își revină din socul trăit și nu își poate imagina cum cele doua concurente pe care le considera apropiate au înjunghiat-o pe la spate având în vedere faptul că la un moment dat ea le-a fost aproape și chiar le-a ajutat la nevoie.

Bianca Mitroi, șocată de atitudinea Kingai din Gala in care a fost eliminată

„Ea suferă de atacuri de panica și am fost lângă ea.

Citeste si: Un bebeluș a pierit după ce familia sa i-a pus alcool în biberon: „Detectivii au găsit dovezi ale crimei”

Oamenii uita, așa se întâmplă. Fiecare om primește ce trebuie. Ea a plâns pentru că a făcut anumite greșeli fata de mine. I-a fost doar teama de reacția publicului.

Mi-a spus des asta. Asta este motivul real. Noi ne-am întâlnit la filmuletele de prezentare și avea o atitudine că e cea mai frumoasa și cea mai cea. Însă băieții mă apreciau de atunci. Ea s-a schimbat de atunci....", a declarat Bianca despre Corina, concurenta cu impact destul de mare asupra celorlalte fete din Casa iubirii.

Bianca Mitroi, șocată de atitudinea Kingăi din Gala în care a fost eliminată

"Drumurile noastre s-au intersectat la casting, iar la acea vreme o consideram apropiata, însă pe măsură ce timpul a trecut, mi-a demonstrat contrariul. Da, am ajutat-o cu niste lucruri. I-aș spune să încerce să facă bine că rău se poate face foarte ușor. Și să tina cont de citatul: Nu musca mana care te hrănește!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si