Tensiuni în Franța! Vineri, 17 mai, poliția a împușcat și ucis un suspect înarmat în fața unei sinagogi, a declarat ministrul de interne, conform Sky News.

Cum ar fi acționat individul periculos?

Incidentul teribil a avut loc în Rouen, în nordul Franței, după ce individul intenționa să dea foc sinagogii din oraș, a declarat Gerald Darmanin. 

"Îi felicit pe ofițerii de poliție națională pentru reactivitatea și curajul lor",

a adăugat el, pentru sursa citată mai sus. Potrivit autorităților regionale, poliția s-a repezit spre bărbat în timp ce un fum dens ieșea din sinagogă. 

Înarmat Franța împușcat

Imagine de la locul incidentului din Franța.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Știa totul” Primele cuvinte ale lui Robert Fico, de pe patul de spital! Pellegrini a făcut publică toată discuția pe care a purtat-o cu premierul, după atacul din Slovacia

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acesta avea asupra sa un cuțit și o bară de fier în momentul în care un ofițer l-a împușcat mortal. Momentan nu se cunoaște identitatea sa.

Din fericire, un oficial al primăriei a declarat cu puțin timp înainte de ora 8.00 că incendiul a fost ținut sub control de pompierii ajunși la fața locului. Totodată, primarul din Rouen, Nicolas Mayer-Rossignol, a declarat, de asemenea, pe rețelele de socializare, că orașul este" rănit și în stare de șoc", însă nu există alte victime în afară de individul înarmat.

Autoritățile franceze au considerat că este vorba de un act antisemit.  

Dl Mayer-Rossignol a mai precizat că, potrivit concluziilor inițiale ale poliției, bărbatul a pătruns în sinagogă urcându-se pe un coș de gunoi în jurul orei 6:30. El a ajuns la primul etaj și a aruncat un "element incendiar" în interior, declanșând un incendiu care a provocat "pagube semnificative", dar nu a rănit pe nimeni, a precizat dl Mayer-Rossignol, scrie The New York Times.

Înarmat Franța împușcat

Imagine de la locul incidentului din Franța.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Premierul Slovaciei, operat din nou, după tentativa de asasinat. Oficialul ar fi rostit primele cuvinte

Totodată, Frédéric Teillet, procurorul suprem din Rouen, a povestit că individul ar fi aruncat cuțitul după ei, a sărit de pe acoperiș și apoi a alergat spre unul dintre ofițeri, ignorând ordinele de a se opri. În cele din urmă, ofițerul a tras 5 focuri de armă, dintre care 4 l-au lovit pe bărbat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si