Au intervenit pompierii de la stația Fetești Gară, dar și un echipaj al SAJ Ialomiţa şi două echipaje de la Detaşamentul de pompieri Slobozia cu o autoscară mecanică şi perna pneumatică. 

Un bărbat a amenințat că se aruncă de pe un stâlp înalt de 30 m

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa a anunțat că bărbatul a fost coborât și este în siguranță.

Citeste si: Disperarea unor părinți din Braşov: Oferă recompensă pentru cel care află ce s-a întâmplat cu fiica lor în anul 1990. "Vrem să ne ducem liniştiţi"

„Este vorba despre un bărbat, urcat pe un stâlp de electricitate, cu înălțimea de aproximativ 30 de metri, care amenință că se aruncă. Misiunea este în dinamică”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

El a fost predat unei ambulanțe aflate la fața locului.

Un bărbat de 35 de ani s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc din Timişoara

Un bărbat de 35 de ani s-a aruncat, marţi, de la etajul opt al unui bloc de nocuinţe din Timişoara.

În urma incidentului, bărbatul a fost transportat la spital cu răni grave.

Citeste si: Panică la o pensiune din Mehedinți: Turiștii au fost evacuați în urma unui incendiu

”În cursul acestei zile, 21.06.2022, în jurul orei 20:00, poliţiştii Secţiei 1  Urbane Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Simion Barnuţiu din municipiul Timişoaran, un barabat s-ar fi aruncat de pe o clădire. 

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 35 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 8 al unui bloc”, transmite IPJ Timiş.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si