Printre premianți s-au numărat și vedetele Kanal D și Kanal D2: Teo Trandafir, prezentatoare a emisiunii "Follow us!", de la Kanal D2, Dan Negru, amfitrionul quiz show-ului fenomen "Jocul cuvintelor", de la Kanal D, Denise Rifai, gazda emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzata de Kanal D, și Ilinca Vandici, care prezintă alături de Teo Trandafiri "Follow us!", la Kanal D2.

" Am iubit mereu publicul, iar emoția de a mă afla în fața lui nu mă părăsește niciodată; și asta e de bine, cred că emoțiile acestea sunt semnul că vin în fața

oamenilor cu toată inima", a declarat Teo.

" Pe drumul evoluției mele am avut alături oameni care m-au inspirat, și le mulțumesc. De asemenea, gratitudinea mea se întreaptă către publicul care ne inspiră zi de zi să fim tot mai buni în activitatea noastră, dar și către echipa mea, alături de care oferim un produs media premium", a spus Denis Rifai.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cu stilul inconfundabil, Dan Negru si-a amintit un moment special al carierei sale longevive si atat de bogate.

" În 1998 prezentam festivalul Mamaia și i-am dat atunci un premiu pentru întreaga activitate lui Ștefan Iordache. Eu aveam vreo 20, el vreo 50. Mi se părea bătrân Iordache atunci, eu la vreo 20, el la vreo 50...Azi am ajuns eu la vârsta lui de atunci și îmi cer iertare celor pe care i-am <făcut> bătrâni când ei aveau 50 și eu 20...

".

Ilinca Vandici a avut parte de o surpriză la finalul serii, primind distincția pentru evolutia extraordinara si pentru împlinirea celor 20 de ani de carieră în media. În aplauzele celor prezenți, Ilinca Vandici a ținut să mulțumească publicului și celor care au însoțit-o și au inspirat-o de-a lungul anilor.

" Sunt foarte emoționată, privesc în urmă cu drag, am atâtea amintiri frumoase, am cunoscut atâția oameni speciali! (….) Le mulțumesc celor care mi-au fost alături și care mi-au dat aripi să cresc, să evoluez", a spus Ilinca Vandici.

Seara a culminat cu un concert purtând semnătura lui Damian Drăghici, iar, pe tot parcursul evenimentului, publicul a aplaudat la scenă deschisă vedetele care au urcat pe scenă, de la Cristi Minculescu, legendă vie a rockului românesc, până la Corina Chiriac, Felicia Filip sau Loredana, de asemenea, premiați pentru activitatea lor extraordinară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si