„Teo Show” își consolidează poziția de lider de piață și spulberă concurența! Aproape 25% din publicul Comercial a urmărit ediția difuzată ieri la Kanal D

Kanal D a fost lider absolut de audiență cu ediția emisiunii „Teo Show” difuzată ieri, conform datelor furnizate de Kantar Media România. Cu un rating de 3,0% și o cota de piață de 24,2% pe targetul Comercial, Kanal D s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, devansând celelalte stații concurente, pe intervalul de difuzare „Teo Show” (15:00 – 17:00).

G.B., miercuri 27 noiembrie 2019 , 16:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Audiență înregistrată de Kanal D, în rândul publicului de la orașe, cu vârstă cuprinsă între 18 și 49 de ani, a fost de peste două ori mai mare față de următorul post TV clasat.

Citeste si: Alina Bica, condamnată la patru ani de închisoare cu executare

Teo Show” își consolidează poziția de lider de piață și spulberă concurența! Aproape 25% din publicul Comercial a urmărit ediția difuzată ieri la Kanal D! stația, primul loc în topul televiziunilor, pe toate categoriile de public monitorizate

Marți, 26 noiembrie, în intervalul de difuzare „Teo Show” (15:00 – 17:00), Kanal D s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe toate categoriile de public monitorizate. Astfel, Kanal D a înregistrat 3,0% rating și 24,2% cota de piață, pe targetul Comercial, 3,5% rating și 13,8% cota de piață, pe targetul Național, și 3,4% rating și 15,0% cota de piață, pe targetul All Urban.

„<a target=

Citeste si: Sărbătoare mare joi. Mulți români poartă numele acestui sfânt!

Peste 630.000 de telespectatori din întreagă țară au urmărit ieri, în fiecare minut al difuzării, subiectele prezentate în emisiunea moderată de Teo Trandafir și Bursucu, la Kanal D!

Citeste si: VIDEO | Cea mai bună stațiune de schi din România. A primit recunoaștere internațională

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si