Teodor Mărieş: Dosarul Revoluţiei este incomplet. O mare parte dintre persoanele vătămate nu au fost audiate

Preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie, Teodor Mărieş, spune că Dosarul Revoluţiei este incomplet şi că o mare parte din persoanele vătămate nu au fost încă audiate, caz în care trimiterea în judecată s-a făcut doar pentru imagine.

Author: Andreea Ciobanu luni 08 aprilie 2019 , 15:12

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mărieş a precizat, însă, că nu a văzut rechizitoriul şi afirmă că va exprima un punct de vedere complet asupra dosarului după ce va afla toate informaţiile.

“Nu pot exprima un punct de vedere până nu voi citi comunicatul, ce părţi sunt puse sub acuzare, ce conţine rechizitoriul.

Un lucru ştiu foarte clar, că dosarul este incomplet, iar o mare parte dintre persoanele vătămate nu sunt încă audiate şi dosarul este trimis în instanţă”, a declarat Teodor Mărieş pentru News.ro.

Citeste si: Gelu Voican Voiculescu, după ce Augustin Lazăr a anunţat că Dosarul Revoluţiei a fost trimis în instanţă: Sunt sugrumat de indignare. Acest om compromis moral şi profesional are îndrăzneala să vină şi să vorbească despre Revoluţie

El a precizat că prin trimiterea unui dosar în instanţă ar trebui să se facă dreptate, dar în acest caz se teme că ar putea fi vorba doar de o chestiune de imagine.

Citeste si: Raed Arafat nu consideră că a greșit la Colectiv. Cum se apără secretarul de stat al MAI în fața acuzațiilor primite: „Dacă noi nu voiam să îi ducem, rămâneau acasă''- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

“Prin trimitereau unui dosar în instanţă ar trebui să se facă dreptate, dar mă tem că este doar o chestiune de imagine. Pentru că un dosar în care nu ai audiat toate părţile şi spui că ai terminat cercetările în el şi îl trimiţi în instanţă....Dar să nu ne pronunţăm, să vedem comunicatul, rechizitoriul”, a mai spus preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie.

Citeste si: Ion Iliescu, trimis în judecată în dosarul Revoluției! Anunțul a fost făcut de Augustin Lazăr!

Procurorul general Augustin Lazăr a anunţat luni că Secţia parchetelor militare a înaintat instanţei rechizitoriul în dosarul Revoluţiei.

Rechizitoriul are 12 volume, în total 3.280 de file. Dosarul are 3.330 de volume, din care 2030 au fost instrumentate după 13 iunie 2016.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si