”Teo nu mai e printre noi, însă dispariţia ei a salvat trei vieţi, aşa cum ea însăşi şi-a exprimat dorinţa“, a scris colega şi prietenia ei, într-un mesaj postat pe Facebook.

Astfel, trei pacienţi, care se aflau pe lista de transplant au primit organ sănătos şi astfel, o nouă şansă la viaţă, datrită Teodorei.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

Nimic nu prevestea dezastrul pentru Teodora. În 30 octombrie, ea se afla la sala de sport, iar în timpul antrenamentului a leşinat. A fost dusă de urgenţă la spital, iar câteva ore mai târziu, medicii au declarat-o în moarte cerebrală. Vineri seară, pe 2 noiembrie, Teodora a murit.

„Sunt multe lucruri pe care le-am învăţat cu greu, după multe rateuri, sau lucruri pe care nici măcar nu am vrut să le accept în primă fază. Mă aflu la vârsta la care experienţele arpoape că mă „lovesc” precum o avalanşă plină de forţă, din toate părţile, iar totul e pe repede înainte.
Fiecare zi îmi aduce ceva nou şi încerc din răsputeri să iau totul ca atare, să fructific ce tot ce îmi iese în cale”, scria Teodora, în paginile revistei Marie Claire, cu puţin timp înainte de a muri. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si