Teoria conspirației în cazul Alexandrei Măceșanu! ”E cu altcineva Alexandra și chinuită?” De la ce a plecat această ipoteză

Incertitudinea planează și acum în cazul Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, cele două tinere dispărute în Caracal, victime ale lui Gheorghe Dincă.

Author: C.L. sâmbătă 07 septembrie 2019 , 20:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Cum până acum autoritățile au bâjbâit în cazul celor două tinere răpite de Gheorghe Dincă, despre care bărbatul a recunoscut că le-ar fi omorât, mulți sunt cei care cred că fetele nu sunt moarte.

Dacă în cazul Luizei nu au fost confimări până acum privind moartea ei, în cel al Alexandrei Măceșanu, autoritățile au comunicat faptul că ADN-ul tinerei a fost găsit în curtea lui Gheorghe Dincă.

Anchetatorii au găsit în butoiul din curtea acestuia, în care bărbatul susține că ar fi incinerat trupul Alexandrei, mai mulți dinți și câteva fragmente osoase. ”Dinţii găsiți de anchetatori în butoiul din curtea inculpatului aparțin adolescentei de 15 ani”, au anunțat anchetatorii. În schimb, se pare că fragmente osoase au fost mult prea deteriorate pentru a se putea extrage ADN-ul din ele.

Citeste si: Adevarata relaţie de rudenie dintre Alexandru Cumpănaşu şi Alexandra Măceşanu. Abia acum s-a aflat!

Citeste si: Cazul Caracal: Ce au găsit anchetatorii într-una din gropile din curte

Citeste si: Prima reacție a familiei Luizei Melencu, după declarațiile procurorului-șef DIICOT: "Fata trăiește, suntem mințiți"

Acesta este motivul pentru care părinții Alexandrei nu cred că fiica lor este moartă, susținând că dovezile prezentate până acum nu sunt concludente.

În aceste condiții, au apărut și multe teorii ale conspirației, plecând de la ideea că Gheorghe Dincă este doar un pion într-un lanț al traficului de persoane și că Alexandra este sechestrată undeva.

Teoria conspirației în cazul Alexandrei Măceșanu! ”I-a scos câțiva dinți”

O recentă ipoteză lansată pe grupurile constituite pe Facebook pentru discuțiile legate de ceea ce se numește ”cazul Caracal” are numeroși adepți.

”Dacă Dincă i-a scos câțiva dinți și sângele pe care l-au găsit a fost pus doar ca să pară că e ”moartă” și ea să fie în altă parte, chinuită? Ca să îi ducă în eroare să zică că el e criminalul și știe că nu ia mulți ani de pușcărie și că nu mai are mult de trăit și a luat totul asupra lui. Și Alexandra să fie cu altcineva în altă parte și să fie chinuită? Eu cred că tot ce s-a găsit acolo a fost pus la cale numai să îi închidă cazul”, este postarea care are numeroase comentarii pro, semn că nu sunt puțini care sunt de acord cu această teorie a conspirației.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si