Dan Condrea conducea aseara cu o viteza uluitoare, spune unul dintre putinii martori la acest dezastru. Imaginile filmate imediat dupa impact sunt devastatoare!

Masina este facuta praf- motorul aruncat la 20 de metri de caroserie si asta pentru ca, asa cum au declarat si martorii si cum se vede si in imaginile de la fata locului- nu exista nicio urma de franare.

Masina pe care o conducea Dan Condrea s-a izbit de un copac si a ricosat in alti doi.

Politistii ajunsi la fata locului au adunat bucata cu bucata masina si au dus-o de urgenta la sediul IPJ Ilfov. Accidentul a fost atat de grav, incat soferul a fost imposibil de recunoscut sau identificat! Prima intrebare a aparut!

Victima este sau nu Dan Condrea?


Prima intrebare care s-a aflat pe buzele tuturor a fost: “Se stie daca a fost patronul de la Hexi Pharma?” Politia a oferit aseara urmatoarele precizari: “Conform datelor din actele de identitae descoperite la fata locului putem confirma ca e vorba de persoana respectiva".

Actuala iubita a patronului Hexi Pharma, Uliana Ochinciuc, si ea actionara la firma implicata in scandalul momentului, a fost chemata de politisti la locul accidentului ca sa ajute la identificare cadavrului! Ar fi facut-o dupa haine si obiectele personale!

Astazi... Uliana a venit si la Institutul de Medicina Legala sa confirme ca soferul ale carui acte au fost gasite la locul accidentului este Dan Condrea. S-a ferit de presa si a stat aproape doua ore in sediul institutiei.


Si fosta sotie, are legaturi puternice cu Dan Condrea. Au impreuna o fetita, care ieri si-ar fi asteptat tatal sa vina sa o ia de la casa din Corbeanca. Imediat dupa accident, Laura Condrea si-ar fi caracterizat fostul sot in cuvinte grele, pentru tolo.ro: “Nu era genul care sa se omoare, ci genul care te omora el pe tine. Daca e sinucidere, l-au împins sa faca asta!".

Aceasta declaratie, unele mesaje trimise de Dan Condrea zilele trecute si lipsa urmelor de franare duc la o alta mare intrebare!

Este sinucidere?


O moarte prea rapida, brutala si in plin scandal legat de produsele companiei pe care Dan Condrea o conducea! Sa fi fost presiunea prea mare asupra sa?

Dan Condrea urma sa fie audiat chiar in aceasta dimineata la Parchetul General in cel mai rasunator si mai grav caz de coruptie: dosarul Hexi Pharma, despre care, Sebastian Ghita a declarat pentru tolo.ro, ca este "operatiune criminala, de pe urma carora au murit, probabil, zeci de mii de oameni prin infectiile nosocomiale", cauzate de dezinfectantii diluati.

Despre Condrea, se stie ca, de obicei, conducea o masina de teren extrem de puternica. Avea pregatire de pilot! Cu toate acestea, in seara fatala, insa, a ales o masina mica- cea pe care o cumparase pentru tatal sau in trecut!

Titi Aur a declarat: “Masina, chiar daca mica in comparatie cu cea de teren pe care o conducea de obicei, este una renumita pentru siguranta soferului!”. La testele din laboratorul Euro NCAP, a primit 5 stele, ceea ce inseamna mult!  Probele sunt facute, insa, la 64 de kilometri la ora, in timp ce martorii spun ca Dan Condrea ar fi avut o viteza de aproape3 ori mai mare: aproximativ 150 km/ora.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, colegi de la Hext Pharma ar fi primit mesaje de ramas bun inca de vineri de la Dan Condrea.

A disparut Condrea din viata publica inscenandu-si propria moarte?


"Victima, era vorba de o singura victima, un barbat de 40 de ani, care se afla in afara masinii si langa el erau bucati din caroseri. Pacientul era decedat din momentul impactului, avea leziuni extrem de grave, incompatibile cu viata"

Chiar si fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, sustine ipoteza inscenarii propriei morti! "El a fost scos sau a plecat din tara tocmai pentru a nu da declaratii. eu cred ca asta este cea mai plauzibila versiune. Testul AND ne va spune clar cine este cel de acolo”. Intrebata daca, personal, are dubii ca este vorba de corpul lui Dan Condrea, Macovei a spus: “Da! Am dubii pentru ca fata este de nerecunoscut"

Era Condrea filat de SRI?

Pentru ca dosarul in care era acuzat este de interes extrem de mare pentru tara, SRI-ul- cel care a trimis sute de informari despre dezinfectantii diluati, il fila pe Dan Condrea, mai ales ca urma sa fie azi audiat la Parchet

"Aici nu ma poate convinge nimeni ca in romania, asa cum stiu eu ca functioneaza institutiile un om aflat intr-o asa atentie nu a avut masuri de filaj, nu a fost, ascultat", a spus Sebastian Ghita. Desi deputatul crede cu tarie ca patronul Hext Pharma a fost filat, Serviciul Roman de Informatii a transmis comisiei parlamentare un altfel de raspuns: "Ati exclus posibilitatea ca aseara Dan Condrea sa fi fost filat? mi s-a raspuns oral seful SRI mi-a spus ca nu"

Daca ar fi fost filat, probabil SRI-ul ar fi aflat si de intentiile sale sinucigase, a mai declarat Sebastian Ghita pentru tolo.ro

Accident copiat la indigo

Andrei Tinu, fiul lui Dumitru Tinu, face o paralela intre accidentul tatalui sau, mort in  conditii extrem de suspecte. Sustine ca moartea patronului Hexi Pharma seamana cu cea tatalui sau.

“Dumitru Tinu a murit pe data de 1 ianuarie 2003, in urma unui grav accident rutier. Masina condusa de Dumitru Tinu a intrat in derapaj, parasind sensul de mers si, dupa ce a rulat circa 15-20 metri pe banda opusa, s-a rasturnat intr-un sant adanc, de pe marginea soselei. Masina nu prezenta avarii serioase, pentru ca viteza ar fi fost de doar 20 km la ora, iar pe sosea nu existau urme de franare”
, scrie Andrei Tinu. Dumitru Tinu a fost declarat mort dupa acest accident.

Mana criminala?

Procurorii iau in calcul si varianta unei crime. Toata lumea se intreaba de ce soferul nu a apasat nici macar o secunda frana. "Persoana a fost decedata, in cauza a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa". Ancheta accidentului trebuie sa dea raspunsuri la toate aceste intrebari.

Cazuri recente de morti suspecte sau disparitii inexplicabile din viata publica sunt suficiente in tara noastra.

Codrut Marta, fost sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, in perioada in care acesta era presedintele ANAF, a disparut din 2012, iar de atunci nu se mai stie nimic despre el. In presa s-a scris ca Marta ar fi fost lichidat pentru ca stia prea multe.

Elan Schwartzenberg a disparut si el din tara imediat ce a fost audiat de anchetatori. S-a scris despre omul de afaceri ca ar fi facut parte dintr-o o retea care ar fi fost construita dupa modelul mafiei italiene. Prieteniile s-ar fi bazat pe interese si afaceri de zeci de milioane de euro.




Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si