Teroare intr-o comuna din Galati. Oamenii sunt inspaimantati in fiecare noapte. Ce se intampla dupa ce apune soarele. Autoritatile nu fac nimic?

E teroare intr-o comuna din nordul judetului Galati. Oamenii nu mai pun geana pe geana de cand hotii dau spargere dupa spargere si ii ataca. Victimele sunt oameni in varsta, lipsiti de aparare. in mai putin de o luna, talharii au atacat patru locuinte si nici unul nu a fost prins. Va avertizam ca urmeaza informatii care va pot afecta emotional.

Author: A.L. marți 29 august 2017 , 19:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 


Nu mai e liniste in comuna, de cand talharii au sadit frica. In ultima luna, patru batrani au fost atacati si jefuiti, in toiul noptii!

"Sa fereasca Dumnezeu si Maica Domnului! Tremur de ieri continuu. E bine sa dormim ziua si sa stam noaptea de paza.

"

Doamna Ifteni e, de obicei, singura. Timp de doua saptamani, fiul stabilit in Italia a fost acasa, insa sambata trecuta acesta a plecat inapoi la munca. Duminica noaptea, femeia in varsta de 68 de ani a fost atacata in casa.

Cornelia Ifteni- victima

"La 3.20 eu dormeam aici, am auzit zgomotul usii, m-am sculat, m-am ridicat in fund, dar nu am mai avut timp ca a fost imediat la mine, cu cutitul la gat. M-a busit jos, s-a pus cu picioarele pe mine si a spus: Banii!"

Ingrozita, femeia i-a dat cei 250 de euro, lasati de baiat, iar hotul a luat banii si a fugit.

Nici bunica Ecaterina nu a scapat necalcata de hoti. Femeia in varsta de 84 de ani s-a trezit cu un individ in casa. Avea fata acoperita si cerea bani.

Ecaterina Costin- victima

"Eu am dat sa deschis usa. Era aproape de ziua, 4 fara ceva. Cand am crapat usa, el era in dosul usii. El a venit dupa mine. A inchis usa aceea si pe asta"

De frica mortii, batrana i-a aratat locul in care avea stransi 3000 de lei pentru zile negre.

"Era plin cu prosoape de bucatarie. Banii? A cautat portofelul, l-a pus aici, a luat banii si a plecat"

Politistii spun ca au un cerc de suspecti, dar inca nu le-au dat de urma talharilor. Ei analizeaza acum imaginile de pe camerele de supraveghere, care au surprins un individ cu fata acoperita cotrobaind in gospodarii, cu o lanterna in mana.

. Cristina Tatulici- purtator de cuvant  I.P.J. Galati

"In urma sesizarilor primite, politistii galateni au demarat deja cercetarile  si in cauza a fost constituit un cerc de suspecti"

Daca indivizii vor fi prinsi, risca sa stea in inchisoare 15 ani pentru talharie.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si