Testele de atenție îți pun mintea la contribuție și te forțează să te concentrezi cât mai mult, astfel că sunt foarte apreciate de o mulțime de persoane.

Pentru astăzi vă propunem un test care vă va pune atenția la încercare. Prin rezolvarea constantă a acestor teste vă puteți dezvolta abilitatea de a rezolva probleme într-un timp record.

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune- wowbiz.ro

test iq, test atentie, pasaport fals

E nevoie de multă atenție pentru a realiza care pașaport este fals. 

[Sursa foto: Bright Side]

Ai doar 8 secunde la dispoziție să găsești răspunsul corect

În cadrul testului de astăzi trebuie să priviți cu foarte mare atenție imaginea de mai sus, în care sunt prezentate trei pașapoarte. Două dintre aceste acte sunt reale, în timp ce unul este fals.

Este foarte important să observi cu atenție toate cele trei pașapoarte, să analizezi toate unghiurile și la final să oferi răspunsul corect. Totuși, este esențial să nu trișezi. Ai doar 8 secunde la dispoziție pentru a da varianta corectă.

După ce ai ales o variantă de răspuns, nu uita să te verifici cu rezolvarea oferită mai jos, pentru a te asigura că ai fost suficient de atent și că ai găsit rezolvarea.

REZOLVARE: După cu bine știm, pozele de pașaport sunt realizate în fața unui fundal neutru. În timp ce două dintre actele de identitate respectă această regulă, pașaportul din mijloc nu are o imagine adecvată. Se observă că persoana din mijloc este fotografiată în fața unui peisaj în aer liber, în care se observă copacii, cerul și soarele.

Citește și: Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect

test iq, test atentie, pasaport fals

Tu ai reușit să găsești varianta corectă? 

[Sursa foto: Bright Side]


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si