Testul de care nu mulţi au trecut: Câte găuri are tricoul din imagine? Mulţi spun 2, alţii 6, dar răspunsul este altul

Testul de care nu mulţi au trecut: Câte găuri are tricoul din imagine? Imaginea a stârnit un val de controverse pe internet.

M.B., vineri 22 martie 2019 , 21:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un test a devenit viral pe internet după ce internauții nu au reușit să ajungă la o concluzie privin numărul de găuri din tricoul din imagine.

Privește cu atenție imaginea de mai sus. Tu știi care este rătpunsul? Milioane de oameni se contrazic pe această temă. Unii spun că este vorba despre două găuri, alții au numărat șase.

Câte găuri are tricoul?

Tricoul din imagine are de fapt 8 găuri:

-Patru găuri, câte două pe fiecare parte, prin care se vede fundalul
-Două găuri de la mâneci
-O gaură la gât
-Gaura din partea de jos

Internauții care au dat răspunsul greșit nu au numărat și găurile de la mâneci, gât și partea de jos.

Citeste si: Alexandru ar putea să o părăsească pe Bianca de la Puterea Dragostei? A spus-o chiar el: „Dacă te văd nemachiată, nu o să mai vreau...”

Citeste si: Claudia Pavel: ”Prefer oricând Republica Dominicană. Cu toate insectele care m-au înțepat. Mai bine alergică”

Citeste si: Scandal uriaș între Mary și Bianca de la Puterea Dragostei! S-a lăsat cu replici acide: „Nu ești în stare să ții o relație! Nu știi să ții un bărbat lângă tine”

Nu este singura problemă care circulă pe internet și dă bătăi de cap cititorilor. Recent multe persoane au ajuns să se certe în mediul online din cauza rezultatului diferit pe care îl obțineau calculând 6÷2(1+2) = ?. Răspunsul corect în acest caz era 9.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si