Theodor Paleologu declarație de avere

Theodor Paleologu deține trei terenuri, toate moștenite în anul 2005, într-o suprafață totală de 50 de hectare.

Mai mult decât atât Theodor Paleologu are mai multe conturi în lei și valută, însumând 190.000 de lei şi două conturi cu aproape 49.000 de euro.

Citeste si: Sondaj alegerile prezidenţiale 2019: Klaus Iohannis, pe primul loc în preferințele românilor

Citeste si: Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis se acuză reciproc de încălcarea Constituției. Replici dure în conflictul dintre Palate

Citeste si: Avere Klaus Iohannis. Cât de bogat este președintele țării, candidat la alegerile prezidențiale 2019 din partea PNL

În anul ce a trecut, Theodor Paleologu a încasat de la Fundaţia Paleologu aproape 8.500 de lei, 2.852 de lei de la Institutul Cultural Român şi Institutul Diplomatic Român şi 1.500 de lei de la Editura Polirom.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Din activități agricole, Theodor Paleologu a încasat cele mai mari venituri în anul 2018, anume 23.626.

Theodor Paleologu – candidat PMP la alegerile prezidențiale 2019

Theodor Paleologu, în vârstă de 46 de ani, este candidat PMP la alegerile prezidențiale 2019.

Palelogu a fost deputat în două legislaturi între 2008 și 2016. În anul 2008, Theodor Paleologu a preluat fotoliul Culturii, în primul Guvern Boc. A ocupat funcția până la finalul anului 2009.

Theodor Paleologu l-a urmat pe Traian Băsescu la PMP, în anul 2014.

Acest partid a fost înființat, după ruperea PDL, chiar de către fostul președinte.

Theodor Paleologu declarație de avere. Cați bani are în conturi candidatul la alegeri prezidențiale 2019
Theodor Paleologu declarație de avere

Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale 2019, s-a distanțat de Traian Băsescu

"Cu alte cuvinte îmi cereți să mă retrag din cursa prezidențială, ca să fac loc unui alt candidat, din păcate lipsit de calificările necesare. Nu am de gînd să dau curs unei asemenea injoncțiuni.

Am ferma convingere că sînt singurul care îl poate învinge pe Klaus Iohannis în turul doi, singurul care poate aduce o reală schimbare și singurul care se angajează pentru deschiderea totală a arhivelor Securității.

Citeste si: Viorica Dăncilă declarație de avere. Ce salariu încasează pentru funcția de premier

Citeste si: Viorica Dăncilă dur atacată: „Este iresponsabilă”. Moțiunea de cenzură ar fi un „act de igienă”

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Ninel Peia- candidat din partea Partidului Neamul Românesc la alegerile prezidențiale 2019

Nu văd în ce sens sînt asociat cu Traian Băsescu. Asociat la ce? Asociat în ce?", este răspunsul complet al lui Paleologu.

Alegeri prezidențiale 2019- CALENDAR

Potrivit calendarului alegeri prezidențiale 2019, primul tur are loc pe data de 10 noiembrie, iar al doilea tur este programat pe data de 24 noiembrie, asta în cazul în care niciunul dintre candidații la prezidențiale 2019 nu obține 50% +1 dintre voturi.

De această dată, ca o noutate, este faptul că româniii din diaspora pot vota. În primul tur la prezidențiale o pot face în zilele de 8, 9 și 10 noiembrie, iar în al doilea tur al alegerilor prezidențiale 2019, pe 22, 23 și 24 noiembrie.

O altă noutate față de anii precedenți o reprezintă faptul că alegătorii, care la ora 21:00 se află la sediul secției de votare, precum și cei care se află la rând în afara sediului secției de votare, pot să-și exercite dreptul de vot până la ora 23:59. Ușile nu li se mai închid în nas, sunt lăsați să voteze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si