O banda organizata de cersetori incurajeaza copii sa urmareasca cumparatorii si trecatorii din cartierele bogate ale Londrei. Acestia sunt incurajati sa abordeze in special musulmani cu bani, care ies din magazinele luxoase londoneze.
Copii de apropie de acestia cu mana intinsa, cersind niste banuti.
Grupul este format din cinci femei si patru copii, care abordeaza trecatorii noaptea tarziu.
Martorii spun ca acestia sunt romani.
"Sunt profesionisti care fac o gramada de bani. Ii urmaresc de ceva vreme. Scot copiii noaptea tarziu si ii pun sa cerseasca, urmarind cumparatori instariti musulmani care ies din magazine.
Este dezgustator, acesti copii ar trebui sa fie in pat la oara aceasta" spun martorii.
Ulterior, pozele arata ca grupul de cersetori s-a mutat la o statie de metrou.
Un martor a anuntat politia britanica ca un grup de est europeni cerseste si hartuieste la statia de metrou Paddington, relateaza Daily Mail.

O banda organizata de cersetori incurajeaza copiii sa urmareasca cumparatorii si trecatorii din cartierele bogate ale Londrei. Acestia sunt incurajati sa abordeze in special musulmani cu bani, care ies din magazinele luxoase londoneze.

Copii se apropie de acestia cu mana intinsa, cersind niste banuti. Grupul este format din cinci femei si patru copii, care abordeaza trecatorii noaptea tarziu. Martorii spun ca acestia sunt romani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Șoc total în familia Raisei, fata găsită moartă în Dolj! Chiar el e principalul suspect- wowbiz.ro

"Sunt profesionisti care fac o gramada de bani. Ii urmaresc de ceva vreme. Scot copiii noaptea tarziu si ii pun sa cerseasca, urmarind cumparatori instariti musulmani care ies din magazine.Este

dezgustator, acesti copii ar trebui sa fie in pat la oara aceasta" spun martorii.

Ulterior, pozele arata ca grupul de cersetori s-a mutat la o statie de metrou. Un martor a anuntat politia britanica ca un grup de est europeni cerseste si hartuieste calatorii  la statia de metrou Paddington, relateaza Daily Mail.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si