Alin Petre Tătucu, ”Piti”, așa cum îl știau prietenii, a fost rănit grav după ce a căzut de pe o trotinetă. Tânărul s-a stins din viață sâmbătă la spital, chiar în ziua în care ar fi împlinit 27 de ani.

Alin a murit chiar de ziua lui, la o săptămână după ce a căzut de pe trotinetă.
Alin a murit chiar de ziua lui, la o săptămână după ce a căzut de pe trotinetă.[Sursa foto: Facebook]

”Piti" era student la Stomatologie, în Timișoara.

Alin era de loc din satul Celei, Tismana, județul Gorj.

Tânărul a absolvit facultatea de Educație Fizică și Sport la UCB Târgu Jiu, în urma căreia se definitivase ca profesor de sport la Timișoara. Alin era căsătorit de trei ani de zile, iar acum studia stomatologie în Timișoara.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Un bătrân de 73 de ani, patronul unui ștrand, a intrat în comă după ce a fost bătut cu bestialitate de un tânăr

Alin a murit chiar de ziua lui, la o săptămână după ce a căzut de pe trotinetă.

Săptămâna trecută, tânărul a fost rănit grav la cap, după ce a căzut de pe o trotinetă.

Alin a fost transportat de urgenșă la Spitalul Județean Timișoara, însă a intrat în comă.

”Piti” fost operat și mutat pe secția de Terapie Intensivă, unde, o săptămână mai târziu, pe 21 august, a încetat din viață.

Citeste si: VIDEO| Doi șoferi teribiliști din Brașov au folosit trecerea de pietoni ca linie de start pentru întreceri ilegale

După aflarea veştii tragice, prietenii, colegii și rudele lui Alin au transmis sute de mesaj de condoleanţe pe pagina de Facebook.

"Durerea este atat de mare incat cuvintele nu isi au rostul, am sperat toti cei care il cunosc ca o sa reuseasca sa depaseasca aceasta cumpana nenorocita a vietii, dar vestea mortii lui ne-a lovit ca un fulger! Condoleante familiei, iar lui drum lin catre ingeri, prieten drag!".

"E greu de spus în cuvinte si ce necaz a venit instantaneu cînd aveați viața înainte!!! Drum lin spre îngeri Piti!!!". Sunt două dintre mesajele de condoleanțe din partea apropiaților.

Citeste si: Ce a transmis șoferul care a omorât două fetițe. Accidentul rutier a avut loc în Brașov

VIDEO: Loredana Luca- medic primar ATI, Spitalul Clinic de Urgență Timișoara:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si