Tina Teresa, pe numele ei real Cristina Boboaca, a fost felicitata de Jackie Chan. Romanca, solista si scriitoare, a ajuns sa fie mai cunoscuta in Asia decar in tara ei natala.

Celebrul actor de filme Jackie Chan a aflat de cea mai recenta carte semnata de Tina Teresa, „Drumul lung catre suflet”, volum scris atat in limba romana, cat si in chineza.

Volumul scris de Tina Teresa pentru care a fost felicitata de Jackie Chan este despre Teresei Teng, o cantareata de muzica pop si balade romantice recunoscuta drept idol in Asia de Est.

Romanca s-a indragostit de muzica Teresei Teng in urma cu 17 ani, dupa o poveste de dragoste ca in filme pe care a trait-o alaturi de un diplomat chinez. Despartirea de chinez a facut-o pe Cristina sa se apropie de muzica asiatica si de artista Teresa Teng, pe care o considera ingerul ei pazitor si cea care i-a vindecat sufletul ranit.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De mai bine de 17 ani, romanca ce canta impecabil in limba engleza, a devenit cunoscuta in Asia.

Ea a devenit insa si mai iubita de straini dupa ce a scris cateva carti pentru Teresa.

Cea mai recenta este “Drumul lung catre suflet”, si urmeaza sa fie lansata in perioada urmatoare in Asia. Celebrul actor Jackie Chan, despre care se stie ca a avut o relatie cu Teresa Tang, a aflat despre cartea romancei si a tinut sa o felicite personal.

Citeste si: Asa vrea primarul din Slobozia sa scape de pisicile din oras? Oamenii spun ca vrea sa le adune si sa le trimita in China

“Este o carte despre mine si despre Teresa. Un omagiu pe care i-l aduc ingerului meu pazitor, si totodata o paralela a vietilor noastre, oarecum asemanatoare. Jackie Chan a aflat despre ea de la Liu Kai Xin, un admirator de-al meu care totodata organizeaza evenimente artistice in Singapore. El i-a spus ca am scris aceasta carte si a tinut sa-mi multumeasca. Prima data Jackie mi-a trimis un mail de multumire, apoi m-a sunat si a fost surprins pentru ca nu se gandea ca o romanca poate sa scrie despre Teresa. Mi-a spus ca vrea neaparat sa-l invit la lansare. Jackie a fost marea iubire a Teresei”, a spus Tina Teresa, alias Cristina Boboaca.

Cartea este scrisa in romana, insa a fost tradusa si in chineza, de catre fanii celebrei artiste, si anume Wang Zeng Ping si Xie Bolin. In plus, contine si marturia fanilor ei din China, in special a presedintelui fanilor din Hong Kong, Danny Chan, care a scris prefata cartii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si