Toata lumea astepta asta. Noul ministru al Educatiei anunta ce se va intampla cu teza de doctorat a lui Victor Ponta

Noul ministru al Educatiei Mircea Dumitru a declarat ca a primit confirmarea de la Ministerul Educatiei referitoare la decizia Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) de a-i retrage titlul de doctor lui Victor Ponta.

vineri 08 iulie 2016 , 15:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fostul premier are timp zece zile pentru a depune o contestantie. In caz contrar, ministrul Educatiei va semna ordinul de retragere. Daca Victor Ponta decide totusi sa depuna o contestatie, CNATDCU va trebui sa reevalueze lucrarea in termen de 45 de zile.

„Am primit o adresa din partea Ministerului Educatiei, transmisa in calitate de rector. Am transmis CNADTCU solicitarea Universitatii Bucureşti de retragere a titlului şi adresa primita acum de la Ministerul Educatiei ne confirma ca votul din CNADTCU e acela de a retrage a titlului de doctor al lui Victor Ponta. Din punct de vedere procedural, are la dispozitie zece zile pentru a depune o contestatie. Din 7 iulie are dreptul sa faca contestatie timp de 10 zile. Daca va fi facuta, CNADTCU trebuie sa evalueze contestatia. In functie de aceste verdict, cu avizul Directiei juridice a Ministerului, ministrul in functie, adica eu, voi semna ordinul prin care se revoca titlul”, a explicat noul ministru al Educatiei la Digi24.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si