Toata lumea astepta asta. Noul ministru al Educatiei anunta ce se va intampla cu teza de doctorat a lui Victor Ponta

Noul ministru al Educatiei Mircea Dumitru a declarat ca a primit confirmarea de la Ministerul Educatiei referitoare la decizia Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) de a-i retrage titlul de doctor lui Victor Ponta.

vineri 08 iulie 2016 , 15:01

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fostul premier are timp zece zile pentru a depune o contestantie. In caz contrar, ministrul Educatiei va semna ordinul de retragere. Daca Victor Ponta decide totusi sa depuna o contestatie, CNATDCU va trebui sa reevalueze lucrarea in termen de 45 de zile.

„Am primit o adresa din partea Ministerului Educatiei, transmisa in calitate de rector. Am transmis CNADTCU solicitarea Universitatii Bucureşti de retragere a titlului şi adresa primita acum de la Ministerul Educatiei ne confirma ca votul din CNADTCU e acela de a retrage a titlului de doctor al lui Victor Ponta.

Din punct de vedere procedural, are la dispozitie zece zile pentru a depune o contestatie. Din 7 iulie are dreptul sa faca contestatie timp de 10 zile. Daca va fi facuta, CNADTCU trebuie sa evalueze contestatia. In functie de aceste verdict, cu avizul Directiei juridice a Ministerului, ministrul in functie, adica eu, voi semna ordinul prin care se revoca titlul”, a explicat noul ministru al Educatiei la Digi24.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si