Ţociu şi Palade, glume de şantier cu Olguţa şi Dragnea!

Romică Ţociu şi Cornel Palade au trecut la un nou nivel: fac glume deşănţate la adresa Guvernului şi a lui Liviu Dragnea.

Webeditor: Mihai Dragan Author: Radu Constantin sâmbătă 06 octombrie 2018 , 08:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Romică Ţociu şi Cornel Palade au în ”repertoriu” un număr extrem de dur la adresa guvernanţilor dar şi a lui Liviu Dragnea. Sub pretextul că vin ”din piaţă, de la hashtag”, cei doi actori amestecă glumele cu temă socială cu aluziile sexuale! Imaginile au fost înregistrate în timpul unui spectacol la Sala Palatului.

Prima luată în colimator a fost Lia Olguţa Vasilescu, despre care Ţociu spune că a realizat ” primul tronson de salarizare prin gură”.

”Domnule, ţara asta o duce mai bine ca niciodata. Ştii cu cine m-am întâlnit, că mi-au dat lacrimile acuma? A ieşit în piaţă să ne explice acuma, doamna... asta... Olguţa. Doamna Olguţa, ministra muncii. Pe cuvântul meu de onoare, am zis: ori sunt prost eu, fir-aş al dracu, ori nu înţeleg eu cu salariile şi cu pensiile. Acum am înţeles! Abia acuma! Că ce ne-a dat în ianuarie şi ţi-o dă prin martie e ce ţi-a dat prin februarie şi ţi-o dă prin octombrie la

sfârşit. Aia e! E primul tronson de salarizare prin gură! Adică merge din gură în gură la salariat, ştii? Bă, chiar aşa idiot, să nu înţelegem?”, spune Romică Ţociu.

Ţociu: ”La asistente le dă doctorul, le dă cine le prinde”

Glumele continuă şi la adresa medicilor şi a asistentelor medicale, cam în aceeaşi notă.

”La doctori le-a mărit-o rău de tot (salariile n.r.). Sunt asistentele, uite aşa stau! Ţi-a mărit-o, dă şi mie, că aşa zic toate. Şi la asistente le dă. Le dă doctorul, cine le prinde! În spital nu e aşa cum ştii matale! În spitale ţi-a mărit-o, i-ai şi dat-o!”, spune Ţociu.

În final, Liviu Dragnea este personajul care este înjurat aproape direct, sub pretextul unei lozinci din Piaţa Victoriei.
”Domnule, nuu... Să nu fim... ”retrograzi” şi să-i luăm pe ăştia... mai dă-i dracu... Dragnea, nu uita, ia mai dă-te-n aia....”, încheie Ţociu.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si