Angajamentele profesionale impreuna cu toate activitatea de peste zi necesita atentie din partea ta. Si cu siguranta, nu de putine ori ti s-a intamplat sa ai nevoie de un mic retus pentru a arata impecabil intr-o sedinta sau sa trebuiasca sa mergi catre o intalnire dupa terminarea programului de lucru, fara a mai trece pe acasa.

Tocmai de aceea, purtarea unui kit cosmetic bine aprovizionat te va ajuta sa fii mereu aranjata si sigura pe tine in orice situatie ivita.

Evident ca asta nu inseamna ca trebuie sa iti cari dupa tine intreg beauty case-ul, e suficient doar sa te organizezi eficient, astfel incat sa ai mereu la indeamana ceea ce iti trebuie.

Selectia cosmeticelor este raspunsul optim pentru pastrarea unui set bine aprovizionat.

Asadar, tinand cont de sfaturile practice primite de la expertii în domeniul frumusetii, iata mai jos un top 5 produse care te vor ajuta sa fii fresh si senzuala intreaga zi:

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fondul de ten Vichy este solutia ideala pentru un chip perfect. Cu un grad de acoperire ridicat, acesta reuseste sa acopere imperfectiunile tenului fara a schimba aspectul natural. Pot fi corectate de la probleme usoare pana la cele severe: culoare neuniforma, roseata, cearcane, vitiligo, angioame, etc. Produsul este foarte rezistent, corecteaza textura pielii si in plus are o actiune de nivelare de pana la 16h.

Daca nu il ai, in mod sigur trebuie sa ti-l treci si pe el pe lista de cumparaturi!

Mascara completeza armonios topul. Ea va da ochilor tai doza de mister pe care nu ai cum sa ti-o refuzi, Chiar daca dimineata poate ca ai reusit sa iti aplici un strat fin, un al doilea ofera  volum genelor si iti va accentua frumos trasaturile. Ia-ti un model practic, micut, numai bun cat sa incapa in etui-ul tau.

Rujul sau lip gloss-ul este picatura ce culoare de pe chipul tau. Lucios, mat sau stralucitor, in culori vibrante sau ceva mai discrete, el este produsul care probabil ca nu ar trebui sa lipseasca din geanta niciunei femei. Pe langa aspectul estetic, noile formule sunt capabile sa ofere ingrijire intensa buzelor. Si mai mult decat atat, el s-a dovedit a fi unul dintre cele mai utilizate cosmetice.   

Blush-ul sau inconfundabilul fard de obraz uniformeaza trasaturile fetei si prin paleta multipla de culori, resuseste sa energizeze chipul dintr-o simpla aplicare. Este util de precizat ca acesta are nevoie de o pensula speciala pentru aplicare corecta. Daca nu esti foarte familiarizata cu acest tip de produs, nu ar strica sa vizionezi cateva video-tutorial in care se explica gradual cum il poti utiliza adecvat.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Servetelele demachiante sunt necesare tocmai pentru ca fiind pe graba, e foarte probabil ca machiajul sa nu iti iasa din prima. Sau cine poate sti cum si cand incepe o vreme neprietenoasa care iti poate distruge intreaga opera pentru care ai muncit?

Concluzionand, avand aceste produse la dispozitie poti sta linistita cel putin in ceea ce priveste aspectul legat de make-up. Nu uita ca naturaletea este cea mai potrivita mai ales pe parcursul zilei si asigura-te ca iti oferi ingrijire constanta. Odihna, hidratarea, o curatare in profunzime a chipului si nu in ultimul rand, alimentatia echilibrata completeaza lista lucrurilor de care ar trebui sa tii cont atunci cand te referi la sanatatea chipului tau.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si