Top gafe memorabile făcute de Viorica Dăncilă când era Premier

„Nu orice om îi este jenă” - este doar una dintre multele gafe făcute de fostul prim-ministru al României. Există multe voci care confirmă faptul că Viorica Dăncilă este prima femeie din politica românească care a făcut nenumărate greșeli gramaticale și de exprimare care au apărut în spațiul public, fie în timpul declarațiilor sau conferințelor de presă.

Author: Alina Raducu marți 13 octombrie 2020 , 13:22

Top gafe memorabile făcute de Viorica Dăncilă când era Premier
Top gafe memorabile făcute de Viorica Dăncilă când era Premier
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gafa de protocol la întâlnirea Viorocăi Dăncilă cu Papa Francisc „Sfinţia Voastră, I am very glad for this opportunity” (sunt foarte fericită pentru această oportunitate), a spus Viorica Dăncilă.

Declarația a fost făcută jumătate în română, jumătate în engleză. Fostul premier nu a învățat formula corectă de adresare conform protocolului bisericii catolice, adică „Sanctitatea voastră” către Suveranul Pontif.

Viorica Dăncilă: ”Reducem democrația”

„Aceste modificări au fost făcute pe baza consultărilor cu Comisia Europeană. Putem spune, pe scurt, că reducem democrația...reducem birocrația și reducem termenele. Cred că e foarte important acest lucru și cred că e așteptat de mulți români.”, a declarat Viorica Dăncilă, într-un discurs ținut la începutul unei ședințe de guvern, Viorica Dăncilă a luat o pauză de la cititul de pe foaie, timp în care a afirmat că „putem spune, pe scurt, că reducem democrația”, mai apoi corectând fraza „...ăăă reducem birocrația”.

”Orice om îi este teamă de o plângere penală”

O altă gafă incredibilă a Vioricăi Dăncilă a fost făcută atunci când a fost întrebată de jurnaliști dacă îi este frică de o plângere penală, iar premierul a răspuns „Orice (Oricărui, n.r.)

om îi este teamă de o plângere penală, dar eu sper să nu se ajungă la astfel de lucruri pentru că eu cred în justiție și cred că toată lumea trebuie să credem (să creadă, n.r.) în justiție. Dacă toată lumea merge pe acest considerent că oricui i se poate face o plângere penală, nu cred că este un lucru bun”.

Viorica Dăncilă, față în față cu Denise Rifai, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Viorica Dancilă se va afla față în față cu Denise Rifai, într-un interviu exclusiv, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D! Fostul prim-ministru al României va răspunde tirului de intrebări ale celebrei jurnaliste, despre funcția importantă pe care a ocupat-o în Guvern, despre gafele făcute si atât de comentate în spațiul public, dar și care este cea mai scumpă broșă pe care o deține în garderoba sa, toate acestea, dar și multe alte întrebări incomode își vor găsi răspunsul în această seară,

în emisiunea “40 de intrebări cu Denise Rifai”.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost... Momente dramatice la Euro 2020! Jucătorul s-a prăbușit la pământ, iar partida a fost suspendată! Ce se întâmplă acum cu fotbalistul?
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni... Centralele termice de apartament nu se interzic, dar folosirea lor ar putea deveni împovărător de scumpă. Cum ne vom încălzi
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si