Gafa de protocol la întâlnirea Viorocăi Dăncilă cu Papa Francisc „Sfinţia Voastră, I am very glad for this opportunity” (sunt foarte fericită pentru această oportunitate), a spus Viorica Dăncilă. Declarația a fost făcută jumătate în română, jumătate în engleză. Fostul premier nu a învățat formula corectă de adresare conform protocolului bisericii catolice, adică „Sanctitatea voastră” către Suveranul Pontif.

Viorica Dăncilă: ”Reducem democrația”

„Aceste modificări au fost făcute pe baza consultărilor cu Comisia Europeană.

Putem spune, pe scurt, că reducem democrația...reducem birocrația și reducem termenele. Cred că e foarte important acest lucru și cred că e așteptat de mulți români.”, a declarat Viorica Dăncilă, într-un discurs ținut la începutul unei ședințe de guvern, Viorica Dăncilă a luat o pauză de la cititul de pe foaie, timp în care a afirmat că „putem spune, pe scurt, că reducem democrația”, mai apoi corectând fraza „...ăăă reducem birocrația”.

”Orice om îi este teamă de o plângere penală”

O altă gafă incredibilă a Vioricăi Dăncilă a fost făcută atunci când a fost întrebată de jurnaliști dacă îi este frică de o plângere penală, iar premierul a răspuns „Orice (Oricărui, n.r.) om îi este teamă de o plângere penală, dar eu sper să nu se ajungă la astfel de lucruri pentru că eu cred în justiție și cred că toată lumea trebuie să credem (să creadă, n.r.)

în justiție. Dacă toată lumea merge pe acest considerent că oricui i se poate face o plângere penală, nu cred că este un lucru bun”.

Viorica Dăncilă, față în față cu Denise Rifai, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Viorica Dancilă se va afla față în față cu Denise Rifai, într-un interviu exclusiv, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D! Fostul prim-ministru al României va răspunde tirului de intrebări ale celebrei jurnaliste, despre funcția importantă

pe care a ocupat-o în Guvern, despre gafele făcute si atât de comentate în spațiul public, dar și care este cea mai scumpă broșă pe care o deține în garderoba sa, toate acestea, dar și multe alte întrebări incomode își vor găsi răspunsul în această seară, în emisiunea “40 de intrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si