Județele cu cele mai multe noi cazuri de coronavirus

Cele mai multe noi cazuri de infectare cu coronavirus s-au înregistrat în București- 174, Prahova- 78, Argeș- 68, Vaslui- 64 și Dâmbovița -59 de cazuri. 

Pe teritoriul României, 8.799 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 5.179 de persoane se află în izolare instituționalizată.

De asemenea, 24.859 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 77 de persoane.

Citeste si: Cruzime de nedescris. Câine rănit şi ţinut legat de o autoutilitară

Un nou focar de coronavirus descoperit în Prahova

Un nou focar de COVID-19 a fost raportat în ultimele 24 de ore în judeţul Prahova, la o societate comercială, numărul focarelor active fiind de nouă, cu peste 130 de persoane confirmate cu noul coronavirus.

În prezent, în Prahova sunt raportate nouă focare active (unul la o subunitate a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, altul la o secţie a unui spital, două în instituţii publice şi cinci la agenţi economici), cu un număr total de 136 de persoane confirmate cu noul coronavirus.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Record de cazuri de coronavirus la graniţa României

Coronavirus 14 august- În ce județe au fost înregistrate decesele

Până astăzi, 2.904 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În intervalul 13.08.2020 (10:00) – 14.08.2020 (10:00) au fost înregistrate 44 de decese (29 bărbați și 15 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Botoșani, Brașov, Caraș – Severin, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Timiș, Vaslui, Vrancea și Municipiul

București.

Citeste si: Într-una dintre cele mai sărace țări, cadavrele celor răpuși de coronavirus sunt arse pe stradă

Dintre decesele din ultimele 24 de ore, unul a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 5 decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 4 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 13 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 13 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 8 decese la categoria de peste 80 de ani.

Citeste si: Mesaje, felicitări şi urări de Sf. Maria: La mulţi ani, Maria, Marian, Marina, Marin, Mario şi Mariana!

43 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 1 pacient decedat nu a prezentat comorbidități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si