Tora Vasilescu le desfiinteaza pe actritele de la Hollywood: “Au niste reactii absolut sonate. Urla, incep sa rada necontrolat. Ele au onorarii de milioane de dolari, eu am pensia de 1.200 de lei de la teatru”

Actrita Tora Vasilescu a dezvaluit ca nu ii place sa fie in centrul atentiei.

Matei Vaihan, duminică 18 iunie 2017 , 12:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Tora Vasilescu a primit, recent, Premiul de Excelenta al Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), dar atentia cu care a fost inconjurata nu a incantat-o pe actrita. “În general, mă simt jenată când aud laude. Poate datorită literaturii sau poate datorită caracterului meu, tot ce nu e sincer, tot ce e mândrie, tot ce e în centrul atenţiei mă oripilează. De ce? O să înţelegeţi mai târziu. Până la urmă, suntem milioane de furnici care ne premiem între noi”, a marturisit Tora pentru ziarulmetropolis.ro. Actrita a vorbit despre reactiile exagerate pe care le au starurile de la Hollywood atunci cand sunt premiate.

Julia Roberts nu este pe placul Torei Vasilescu

“Dar nu trebuie să se exagereze. De exemplu, la Oscar, sunt actriţe, foarte bune, cum este Julia Roberts, care au nişte reacţii absolut sonate. Urlă, încep să râdă necontrolat. Probabil că acel premiu valorează atât de mult în bani… Oricum ele au onorarii de milioane de dolari. Cum să te compari, când pe aceeaşi scenă de la TIFF au apărut actriţe precum Catherine Deneuve, Sophia Loren, Vanessa Redgrave. Şi apari şi tu… Eu am pensia de 1.200 de lei de la teatru. Cum să fii mândru?”, a dezvaluit Tora Vasilescu. “Dar nu am antipatie doar pentru această mândrie. Nu e vorba numai de bani. Fondul meu aşa e. Nu-mi plac oamenii care se cred centrul Pământului. Nu îmi plac cei care sunt categorici, care au găsit secretul vieţii, când fiecare clipă îţi aduce o nouă lecţie. Să iei o notă de trecere, în principiu, asta e ideea mea”, a incheiat actrita.

Tora Vasilescu nu vrea sa fie in centrul atentiei

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si