Torje după decesul lui Prodan: Un om de la care am învăţat multe, care m-a sprijinit şi sfătuit cu tot ce era mai bun

Jucătorii echipei naţionale Gabriel Torje şi Cristian Săpunaru i-au adus un omagiu lui Daniel Prodan, decedat, miercuri, la 44 de ani, fotbalistul de la Terek Groznîi afirmând că fostul internaţional a fost un om care l-a sprijinit şi sfătuit.

joi 17 noiembrie 2016 , 08:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Un om de la care am învăţat multe, care prima data când am ajuns la echipa naţională m-a sprijinit şi sfătuit cu tot ce era mai bun pentru a progresa în cariera mea, un om pe care nu l-am văzut niciodată supărat şi care mereu zâmbea!!! Ai lăsat un gol imens în sufletele noastre!!! Dumnezeu să te odihnească în pace!", a afirmat Torje într-un mesaj postat pe Facebook.

Şi Cristian Săpunaru a precizat că decesul lui Prodan reprezintă o veste tragică pentru fotbalul românesc. "O veste tragică pentru fotbalul românesc .... un om care a dat totul pentru fotbal ne părăseşte prea devreme !! Odihneşte-te în pace prieten drag..." , a scris jucătorul echipei naţionale pe Facebook.

Fostul fotbalist Daniel Prodan a decedat, miercuri, la vârsta de 44 de ani, în urma unui infarct.

Născut la Satu Mare, la 23 martie 1972, Prodan a început fotbalul la echipa din localitate Olimpia. Din 1992 şi până în 1996, el a evoluat la Steaua, înainte de a se transfera la Atletico Madrid, unde a jucat până în 1998, când a trecut la Glasgow Rangers. A mai jucat la Rocar, Messina şi FC Naţional. A câştigat de cinci ori titlul cu Steaua şi o dată Cupa României.

Pentru naţionala României, fundaşul Daniel Prodan a evoluat 54 de partide, marcând un gol.

După retragerea din activitatea de jucător, Prodan a activat ca oficial la mai multe cluburi şi la Federaţia Română de Fotbal. La FRF, el a fost director sportiv al loturilor de juniori. În martie 2014, după o acţiune a naţionalei under 17, între directorul sportiv al loturilor de juniori din cadrul FRF, Daniel Prodan, şi conducerea federaţiei s-a iscat un conflict, în urma căruia fostul fundaş al Stelei a fost demis, scrie news.ro.

Ultima dată, Prodan a fost director sportiv la clubul Concordia Chiajna, funcţie pe care a părăsit-o în martie 2016.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si