Poliţia Română efectuează marţi 140 de percheziţii domiciliare pentru combaterea infracţionalităţii, în principal a celei economice, tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale şi protejarea comunităţii de activităţile ilegale.

Citește și: Mega-acțiune a Poliției Române. Au loc peste 80 de percheziții în lumea interlopă

Percheziţiile sunt efectuate sub supravegherea procurorilor de la DIICOT şi alte unităţi de parchet, în cadrul mai multor dosare penale.

Percheziții în lumea interlopă, cu sprijin DIICOT

Potrivit IGPR, se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, contrafacere, constituire de grup infracţional organizat, delapidare, obţinere ilegală de fonduri, trafic de droguri, operaţiuni cu psihoactive, pornografie infantilă, înşelăciune, fals şi uz de fals.

„Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Acţiunile urmăresc documentarea activităţii infracţionale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor şi indisponibilizarea bunurilor obţinute din săvârşirea de infracţiuni sau deţinute ilegal.

Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.

Activităţile se desfăşoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracţionalităţii de orice fel şi pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, arată sursa citată.

Percheziții în lumea interlopă, cu sprijin DIICOT

Percheziții în lumea interlopă, cu sprijin DIICOT

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si