Un băiețel de 8 ani cu deficiențe a fost găsit pe marginea unui pârâu, seara, într-o zona cu vegetație deasă, dezorientat, confuz și disperat. Atunci, o întreagă echipă formată din polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari au făcut tot ce era posibil pentru a-l salva.

”L -am luat în brațe s-a lipit de mine și s-a agățat cu mânuțele strâns în jurul gâtului

Emoțiile lui Ionuț, agent în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, încadrat din 2016 au fost făcute publice chiar pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Citește și: "M-am luptat cu rechinii cu mâinile goale timp de 15 ore după ce m-am prăbușit cu avionul în mare"

”„M-a pupat! În momentul în care l-am luat în brațe s-a lipit de mine și s-a agățat cu mânuțele strâns în jurul gâtului. În acea clipă, tot ce am simțit a fost disperarea acestui copil de a fi pierdut pentru totdeauna! Asta mi-au transmit mânuțele care m-au îmbrățișat cu atâta putere.”  Acest lucru ne-a declarat colegul nostru și așa își va aminti toată viața cel care împreună cu jandarmi, pompieri și voluntari au făcut tot ce era posibil, în această după-amiază, ca o simplă plecare voluntară de la domiciliu să nu se transforme într-o adevărată tragedie.

Băiețelul din brațele colegului nostru își va sărbători, peste câteva zile, cei 8 anișori, în siguranță, lângă familie, datorită unei mobilizări exemplare și datorită unor oameni care fac cinste acestor meserii”, a fost mesajul postat de Ministerul Afacerilor Interne.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ionuț, agent în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj

Ionuț, agent în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj

[Sursa foto: Ministerul Afacerilor Interne - Facebook]

Copilul, care provine dintr-o familie modestă ar fi plecat de lângă casă, iar mai apoi nu a mai știut să se întoarcă înapoi. Disperați, părinții au sunat la 112.

”Mă simt norocos că am primit cea mai emoționantă recompensă”

”Băiețelul ale cărui mânuțe și-au lăsat amprenta pe uniforma colegului nostru este un copil cu deficiențe, locuiește împreună cu cei trei frați într-o zonă rurală, într-o familie modestă, iar astăzi, în jurul prânzului, s-a îndepărtat de casă și nu a mai reușit să își găsească drumul înapoi. Acela a fost momentul când părinții, disperați, au anunțat polițiștii. Iar mobilizarea a fost exemplară! În mai puțin de 4 ore, înainte de lăsarea întunericului, băiețelul a fost găsit pe marginea unui pârâu, într-o zona cu vegetație deasă, dezorientat, confuz și disperat”,  se mai arată în postare.

Citește și: Un pompier rănit în urma exploziilor de la Crevedia, regretă că nu și-a putut salva colegul: ”Voiam de fapt la Bruxelles, pentru colegul meu, să mă vadă, contează mult”

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Copilul, care provine dintr-o familie modestă ar fi plecat de lângă casă, iar mai apoi nu a mai știut să se întoarcă înapoi.

Copilul, care provine dintr-o familie modestă ar fi plecat de lângă casă, iar mai apoi nu a mai știut să se întoarcă înapoi.

[Sursa foto: Ministerul Afacerilor Interne - Facebook]

”Sunt recunoscător că am putut să ajut, pentru că am fost la locul potrivit, în momentul potrivit, acolo unde a fost nevoie de ajutorul meu. În același timp, mă simt norocos că am primit cea mai emoționantă recompensă, o îmbrățișare care a lăsat urme pe uniforma și în sufletul meu!”
,
a spus agentul de poliție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si