Tradata de cei pe care ii credea prieteni?! Ce au spus Faimosii dupa plecarea Dianei Belbita: "A avut iesiri necontrolate, a vrut sa faca pe victima! Daca a plecat, nu vor mai fi probleme!"

Faimosii sunt mai linistiti de cand Diana Belbita a plecat de la Exatlon. Giani Kirita si colegii lui cred ca tensiunile au disparut odata cu eliminarea Printesei Belbita.

Webeditor: G. S. duminică 22 aprilie 2018 , 12:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Larisa: A fost o mare surpriza. Nu imi explic! Am fost socata! Pe Diana o vedeam in finala, o persoana foarte puternica,

Geanina: E nedrept, dar corect in acelasi timp. E nedrept ca pleaca un prieten, corect, ca asa e competitia.

Giani: Diana a avut niste iesiri necontrolate. A vrut sa faca pe victima, asta a costat-o mult!

Geanina: Nu imi explic, stiu ca avea multi sustinatori. A fost o mare surpriza, ma asteptam sa plec eu.

Giani: Au ramas in competitie Larisa si Geanina. Larisa are potential, dar sa speram ca nu va mai trebui sa ne rugam de ea, sa ii spunem ca e buna.

Vladimir:  Larisa, ai fost salvata de trei ori de public, ar trebui sa iti dea forta asta.

 


Larisa: Tensiunile au fost intre Diana si baieti.

Giani:  O lua pe Larisa, se ducea langa Geanina apoi. Se vede urat! Acum era cu tine, dupa aia o lua pe Geanina. Gata, nu mai suntem prietene toate? Hai sa vorbim toate trei, nu ne lua separat.

Larisa: Daca ea a plecat, nu vor mai fi probleme!

Giani: Pe Bruce nu l-a influentat nimeni sa o nominalizeze. Daca nu pornea discutiile pe care le-a pornit, ea era inca in competitie acum. Bruce nu a fost influentat de nimeni, nu are cum. Nimeni nu influenteaza pe nimeni!

Cazacu: Nu trebuia sa aiba acea discutie cu Giani, nu trebuia sa o faca asa.

Larisa: Daca nu am plecat, am zis ca asta e un semn si va trebui sa lupt sa raman pana la final.

Ionut Jaguarul:  Incet-incet ii destabilizam. Noi stim ce avem de facut, ne reglam imediat, dupa primul traseu.Bruce:  Nu ne asteptam ca Diana sa fie eliminata, dar important este ca tensiunea s-a dus. S-a dus aceasta tensiune. Echipa se rupsese un pic, dar ne-am revenit. Suntem bine. E o noua zi. Suntem pregatiti sa intram pe acest traseu.

Larisa: Nu imi venea sa cred cand i-am auzit numele

Giani: Ne-a surprins putin. Dar, pana la urma, cum iti asterni, asa dormi.

Cazacu: Eu zic ca e bine. Odata cu plecarea Dianei, avem multe de invatat din asta. Era o concurenta buna. Nu pot sa spun daca o vedeam in finala, dar telespectatorii taxeaza si ce se intampla in afara circuitelor.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si