Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, pe Autostrada Soarelui traficul este aglomerat pe sensul de mers catre Constanta, in timp ce pe celalalt sens traficul este moderat. Pe sensul catre litoral au avut loc mai multe tamponari din cauza nepastrarii distantei de siguranta intre autovehicule.

Aglomerat este si la statia de taxare de la Fetesti, tot pe sensul catre Constanta, pentru ca foarte multi soferi prefera sa plateasca taxa de pod la ghiseu, pe loc.

Politistii amintesc ca prin statia de taxa se poate trece liber, cu conditia ca taxa sa fie platita inainte sau dupa trecere, pana a doua zi, la ora 24.00, la oricare dintre benzinarii sau prin SMS, la numarului 7577.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, in judetul Constanta, traficul rutier pe DN39 este intens si se circula ingreunat la iesirea de pe Autostrada A4 si intrarea pe DN39, la Agigea. intre statiunile Eforie Nord si Eforie Sud s-au format coloane pe ambele sensuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si