Cisternă imobilizată pe A1

Circulaţia pe autostrada A1 Sibiu-Deva se desfăşoară luni cu restricţii, în zona localității Coșevița, județul Timiș, după ce o cisternă a rămas blocată pe partea carosabilă. Din acest motiv, banda de urgență și prima bandă sunt restricționate, nefiind valori ridicate de trafic în zonă, transmite Poliția Rutieră. 

Conform DRDP Timișoara, pe autostrada A1, în apropiere de nodul Dobra, se circulă doar pe banda a doua, benzile 1 și de urgență fiind închise. 

Citeste si: Grav accident pe Autostrada Soarelui. Patru persoane au fost rănite

Trafic întrerupt pe ambele sensuri pe DN1

Centrul Infostrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este întrerupt în ambele sensuri pe DN1 Oradea – Cluj-Napoca, în apropierea localității Oșorhei, județul Bihor, după ce s-a produs o coliziune în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, două persoane au fost rănite, dar sunt conștiente și primesc îngrijiri medicale la fața locului. Se estimează ca circulația să se reia, în condiții normale, în 30-45 de minute.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Traian Băsescu: „Trebuie să plece Vela, Arafat, ministrul Sănătății și premierul”

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat vineri după-amiază, la finalul unei vizite efectuate pe loturile 1 şi 2 ale autostrăzii Sebeş-Turda, că aceste două tronsoane ar putea fi gata până la sfârşitul lunii noiembrie, precizând însă că pe lotul 2 este nevoie de o mobilizare foarte bună.

Citeste si: Masacru îngrozitor într-o țară din Africa. 60 de oameni au fost uciși

Noi promisiuni de la Ministerul Transporturilor

„Pe lotul 1 am constatat un miracol (…), după patru ani de tergiversări s-a rezolvat problema relocării liniei electrice. După patru ani de aşteptări şi de bătaie de joc, până la urmă, pentru relocarea a patru stâlpi.

Ministrul Transporturilor a precizat că guvernul este „determinat” să construiască autostrăzi, drumuri expres, centuri ocolitoare, aşa cum s-a angajat prin Programul de guvernare şi prin Planul naţional de relansare economică. „Suntem azi cu şantiere deschise în peste 220 de kilometri de autostrăzi, drumuri expres şi variante ocolitoare, iar până la sfârşitul anului vom da ordinul de începere efectivă a lucrărilor la încă 60 de kilometri de autostrăzi şi drumuri expres.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si