Centrul Infotrafic din IGPR a anunțat că este Autostrada A2 Bucureşti- Constanţa. Anunțul a fost făcut sâmbătă și este agitație mare pe sensul către litoral. Pe unele tronsoane traficul se desfășoară în coloană. Oamenii legii au făcut mai multe recomandări pentru evitarea accidentelor. Ziua precedentă mai multe accidente s-au ținut în lanț pe A2. Ieri, 16 persoane au fost rănite.

Citeste si: Accident șocant în Iași. Un vehicul agricol s-a răsturnat și a intrat într-un cap de pod

„Pe Autostrada A2 Bucureşti- Constanţa, pe sensul către litoral valorile de trafic sunt crescute, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Trafic îngreunat pe A2

Polițiștii au făcut recomandări pentru evitarea accidentelor rutiere.  Ei le recomandă şoferilor să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante.

Citeste si: Brașov: Vagonul unui tren a luat foc. Traficul feroviar a fost întrerupt

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

trafic pe autostrada soarelui A2
Atenție la condus![Sursa foto: Facebook Poliția Română]

Oamenii legii îi sfătuiesc pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza.

Citeste si: VIDEO| Un preot a murit în urma impactului cu un TIR. Imagini cu momentul accidentului au fost surprinse de o cameră de bord

Cu o zi în urmă, pe 16 iulie 2021, șaisprezece persoane, inclusiv cinci copii, au fost rănite. Victimele au fost transportate la spital, iar opt au primit îngrijiri la faţa locului, în urma unor accidente în lanţ cu 55 de autovehicule care s-au produs vineri în patru puncte apropiate de pe A2. Carambolul a avut loc în zona localităţii Medgidia, pe sensul către litoral. Accidentele au avut loc în condiţii de ceaţă pe A2.

Citeste si: Un șofer din Dâmbovița a lovit în plin coloana de mașini de pe A2! Bărbatul susține că nu a văzut nimic: "Am încercat să evit, ei erau deja opriți, nu se vedea nimic, nu erau avarii, nimic"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si