Accidentul s-a produs la kilometrul 71 de pe autostradă, în județul Călărași, iar traficul de pe sensul de mers către București a fost restricționat.

Citeste si: Accident grav pe autostrada A1. Două microbuze, dintre care unul cu pasageri, s-au ciocnit

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A2 București- Constanța, la kilometrul 71, în zona localității Dor Mărunt, județul Călărași, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două autoturisme(una transporta o rulotă), motiv pentru care circulația rutieră este restricționată

pe prima bandă și a doua bandă a sensului de mers către București și se desfășoară pe banda de urgență, până la finalizarea cercetării locului faptei. Valorile de trafic sunt ușor ridicate, în creștere", se arată într-o informare a Centrului INFOTRAFIC.

Zeci de mii de turiști au ajuns în acest weekend pe litoral, așa că traficul se așteaptă a fi unul aglomerat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Trafic restricționat pe Autostrada Soarelui, în urma unui accident în zona localității Căldăraru

Accident în zona Căldăraru, pe Autostrada Soarelui

Centrul infografic anunță că traficul este restricționat pe Autostrada A2 București-Constanța la kilometrul 13, în zona localității Căldăraru, județul Ilfov. Conducătorul unui autoturism a pierdut cpntrolul volanului. 

Citeste si: Un autocar și un TIR s-au ciocnit în județul Bacău. În autocar se aflau 76 de pasageri

În urma impactului, șoferul a fost rănit, dar a fost investigat la fața locului.
Sensul spre București se desfășoară pe a doua bandă de mers până la terminarea cercetărilor.

Citeste si:  Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier

Două persoane au fost rănite în Vâlcea, în urma unui accident produs în comuna Budești, în cursul zilei de sâmbătă, 9 iulie. 

Citeste si: Accident devastator. O șoferiță a murit după impactul puternic cu un TIR Din informațiile transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea, la fața locului au ajuns și echipajele medicale, care au găsit o persoană încarcerată. Cele două persoane rănite au fost transportate la spital.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si