Autoritatile de frontiera bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact romano-bulgar, cu privire la faptul ca, marti, angajati din cadrul unei firme specializate in topografie din Bulgaria vor efectua masuratori geodezice la podul Giurgiu-Ruse.

In acest interval, autovehiculele vor fi oprite in zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, pana la momentul reluarii traficului, a anuntat IGPF.
Politia de Frontiera Romana informeaza cu aceasta ocazie cetatenii ca pe tot parcursul acestor masuratori va tine permanent legatura cu autoritatile bulgare. Totodata, s-au dispus toate masurile aflate in competenta pentru fluidizarea traficului, fiind utilizate la maxim infrastructura punctului de frontiera si arterele disponibile pentru efectuarea controlului la intrarea si iesirea din tara.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Anca Molnar, condusă pe ultimul drum! Scene sfâșietoare au avut loc la căpătâiul make-up artistei. Soțul și fiul ei nu s-au dezlipit de sicriu- wowbiz.ro

Cetatenii care calatoresc marti prin PTF Giurgiu-Ruse pot consulta aplicatia 'Trafic Online' disponibila pe site-ul www.politiadefrontiera.ro,

care prezinta o medie a timpilor de asteptare in punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Sursa: AGERPRES


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si