UPDATE 15.30. Două fetițe din cele trei care au ajuns în stop cardio-respirator după ce s-au intoxicat cu un insecticid folosit la spălatul oilor au decedat, au transmis sursele G4Media. Mama acestora le-ar fi spălat cu Tomoxan, o substanță de curățat oile. 

Citeste si: Asasinat cu bombă. Cine este omul de afaceri ars de viu în propria mașină. SRI, anunț de ultima oră

Din informațiile existente până la acest moment, se pare că cei trei copii din județul Brașov, în vârstă de 7, 8, respectiv 9 ani, au suferit o intoxicație cu tomoxan, un insecticid toxic pentru oameni, soluţie folosită pentru tratarea oilor de râie. Cei 3 copii sunt în stop cardio respirator, potrivit Brasov.net.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Pentru a oferi asistență, s-au deplasat la fața locului 2 echipaje SMURD, însoțite de 3 echipaje SAJ. În momentul de față, un elicopter SMURD de la Mureș se deplasează spre locația incidentului pentru a prelua victimele.

Citeste si: O nouă tulpină de coronavirus sperie planeta. Unde a fost descoperită

Unul dintre copii, preluat de ambulanța SMURD

Unul dintre copii a fost preluat de o ambulanţă pentru a fi dus la spitalul din Rupea, în timp ce pentru ceilalţi doi se fac manevre de resuscitare la faţa locului.

Şi cel transportat la unitatea medicală a intrat în stop, iar medicii au început procedura de resuscitare.

Cei trei copii au fost găsiți inconștienți în comuna Ungra (jud. Brașov).

Știre în curs de actualizare

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si