Vecinii femeii sunt socati. Le e dificil sa inteleaga ce s-a intamplat.

Acest bunic traieste drama vietii sale. A aflat in urma cu cateva minute ca unul dintre nepotii sai gemeni a murit dupa ce a cazut de la etaj.

„Eram acasa si mi-a zis ca baiatul a disparut. Cand a venit, a venit cu el in brate, era pe casa scarii”, poveste bunicul baiatului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Am auzit tipete si am iesit afara. Cand am iesit afara, copilul era jos aici”, poveste un vecin.

„La fata locului am gasit un copil de 2 ani care avea leziuni incompatibile cu viata, motiv pentru care a fost declarat decedat”, a declarat medicul Florina Corcodel.

Tragedia s-a intamplat la etajul 3 al blocului din imagini. Mama le-a declarat politistilor ca unul dintre micutii ei s-a urcat pe un scaun, apoi pe calorifer, iar apoi s-a dezechilibrat si a cazut in gol.

Gemenii erau rasfatatii familiei. Mai aveau un frate de 7 ani, care ii veghea mereu, spun vecinii. Luna viitoare, Andrei urma sa implineasca doi ani, iar parintii le pregateau micutilor o zi de nastere speciala.

Mama copiilor ii crestea pe baieti cu ajutorul bunicii, in timp ce tatal lor este marinar si plecase recent pe mare. Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si