Ce făcea familia pe dig

Familia urcase pe digul de la Plogoff pentru a merge la pescuit. Martorii oculari au văzut momentul dramatic și au chemat imediat salvatorii. La fața locului au ajuns și trei elicoptere, pe lângă mașinile de salvare. 

Încercările de a-i readuce la viață pe cei doi adulți au eșuat. Câteva ore mai târziu, potrivit autorităților franceze, a fost găsit și cadavrul băiatului de 12 ani.

Citeste si: Un incendiu violent a avut loc la fostul Combinat de Cauciuc Sintetic şi Produse Petrochimice din Bacău

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Alți trei copii ai familiei, cu vârsta cuprinsă între 13 și 15 ani, fost nevoiți să privească accidentul tragic. Cei trei copii au fost și ei răniți, iar acum sunt pe mâna medicilor și a psihologilor.

Pointe du Raz, cunoscut pentru curenții puternici de apă

Pointe du Raz este un promontoriu stâncos care se întinde din partea de vest a Bretaniei până la Oceanul Atlantic.

Citeste si: VIDEO- Atenție la contractele semnate cu agenții de turism. Inspectorii ANPC au dat amenzi de 90.000 de lei în urma mai multor controale

În bretonă, termenul „raz” indică un curent rapid de apă. Este un loc cunoscut pentru vânturile puternice și valurile mari.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si