Tragedie în Duminica Floriilor! Un bărbat în vârstă de 73 de ani a decis să-și încheie socotelile cu viața, informează Observator. Așadar, el s-a aruncat în gol de pe casa scării, dintre etajele 9 și 10, pe bulevardul Take Ionescu, în Timișoara.

Ce gest a făcut înainte de a-și luat viața?

Înainte de gestul cumplit, bătrânul ar fi mers la o vecină să-i spună ”La mulți ani”, iar în cele din urmă și-ar fi luat și rămas bun de la acesta.

Speriată, ea a fost cea care a sunat la 112 în jurul orei 10 dimineața și a povestit despre ceea ce avea să se întâmple.

Căzut etaj Timișoara

Imagine reprezentativă pentru o salvare.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Mihai Neșu cere ajutorul românilor în Săptămâna Mare! Fostul fotbalist construiește primul centru de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi

Din păcate, polițiștii ajunși la fața locului nu l-au mai putut opri la timp pe bărbat, care deja se aruncase. Nici medicii nu au mai putut să-l readucă la viață, așadar au fost nevoiți să constate decesul acestuia.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Imagini sfâșietoare de la priveghiul Biancăi! Momentul în care soțul ei izbucnește în plâns- wowbiz.ro

„La data de 29 aprilie, în jurul orei 10:07, polițiștii Secției 1 Urbană au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 73 de ani are intenția de a se

arunca de la etaj dintr-un bloc de pe bulevardul Take Ionescu. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că bărbatul s-ar fi aruncat în gol de pe casa scării dintre etajele 9 și 10. Din nefericire, a rezultat decesul acestuia”, a transmis IPJ Timiș.

Căzut etaj Timișoara

Imagine reprezentativă pentru smurd.

[Sursa foto: iStock]

Totodată, conform procedurii, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii ucidere din culpă.

Acum, urmează să se stabilească ce a condus de fapt la această tragedie.

Suferință din dragoste

Potrivit susei citate mai sus, bărbatul îşi pierduse soţia în urmă cu trei ani, din cauza unui AVC, motiv pentru care suferea enorm.

Căzut etaj Timișoara

Imagine reprezentativă pentru ambulanță.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Fetița le-a spus părinților e un monstru în casă, dar nimeni nu a crezut-o. Când au spart peretele din care se auzeau zgomote au rămas șocați

Luni, 29 aprilie, el ar fi urmat să meargă la spital pentru o operație de hernie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si