Tragedie într-o comună din Buzău! Două persoane au murit carbonizate după ce le-a luat casa foc!

Două persoane au murit carbonizate în comuna buzoiană Vadu Paşii după ce casa în care locuiau a luat foc din cauza unui coş de fum defect.

G.S., duminică 09 decembrie 2018 , 10:38

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vecinii au observat că iese fum din imobilul unde locuiau doi bărbaţi şi o femeie şi au mers să vadă ce se întâmplă. Când s-au apropiat de casă au observat flăcări în interior şi au sunat imediat la 112 pentru a solicita ajutorul pompierilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, la sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta din interiorul imobilului pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi.

Pompierii au lichidat flăcările şi au identificat două cadavre carbonizate.
Conform martorilor, în locuinţă trăiau un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, dar şi un frate al bărbatului, care obişnuiau să lucreze cu ziua în sat sau pe la primăria din localitate pentru a beneficia de ajutor social.

Fiul celor doi proprietari ajuns la faţa locului a confirmat că alături de mama şi tatăl său, în imobilul care a ars în întregime, mai locuia şi un unchi, însă nu a putut spune cui aparţin cele două cadavre, acestea fiind imposibil de identificat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, George Creţu, în urma cercetării amănunţite desfăşurate la faţa locului împreună cu echipa IPJ s-a constatat că cele două victime sunt bărbaţi de 51 şi respectiv 42 de ani. Cauza probabilă a incendiului este coş de fum neprotejat corespunzător faţă de materialele combustibile.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
infoactual.ro
Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare... Nostradamus a prezis. Schimbări zguduitoare pentru toată planeta! Viitorul pare înfricoșător
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si