Tragedie într-o familie de români din Diaspora! Un adolescent şi-a ucis cu bestialitate sora de numai 9 ani

O familie de români din diaspora trăieşte o adevărată dramă! Un buzoian divorţat de nevastă s-a mutat cu copiii la Larnaca, unde s-a dus în căutarea unui trai mai bun.

G. S., sâmbătă 10 noiembrie 2018 , 14:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe 6 noiembrie, băiatul, în vârstă de 13 ani, a ucis-o cu bestialitate pe sora lui, în vârstă de 9 ani, a anunţat opiniabuzoiana.ro.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 16.00, într-o casă din distrcitul St. John, din Larnaca. Mama copiilor locuia în alt oraş din Cipru.

Cei doi copii s-au luat la ceartă, iar băiatul de 13 ani a pus mâna pe un cuţit şi şi-a atacat sora, a cărei aniversa urma peste câteva zile! El a înjunghiat-o de patru ori, după care fata a ieşit din casă, ca să strige după ajutor.

Agresorul a tras-o înapoi în casă şi a mai înjunghiat-o pe 11 ori.

Oamenii prezenţi pe stradă în momentul în care fata a ieşit din casă i-au auzit strigătele disperate după ajutor şi au sunat imediat la poliţie.

„Am văzut-o în timp ce se ridica şi ţipa după ajutor. Apoi nu am mai văzut şi auzit nimic. După aproximativ 30 de minute, am auzit iar ţipete: «Maria, Maria!». Tatăl copiilor a ieşit cu fetiţa plină de sânge şi a dus-o la ambulanţă”, a declarat un vecin.

Până să ajungă la spital, fetiţa a murit. Agresorul a fost preluat de autorităţile din Larnaca şi internat într-un centru de psihiatrie din Nicosia.

Băiatul fusese eliminat la şcoală din cauza violenţelor repetate. În faţa anchetatorilor, agresorul a recunoscut candid: „Da, am omorât-o pe Maria!” 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si