Tragedia s-a petrecut ieri, in localitatea Cenad din judetul Timis. Tanarul in varsta de 21 de ani ar fi vrut sa se racoreasca, asa ca a intrat in apa, desi nu stia sa inoate prea bine. Martorii spun ca s-a aventurat prea departe de mal si brusc, nu l-au mai vazut. Speriati, au sunat la 112. 

In zadar s-au chinuit pompierii si scafandrii sa il salveze pe tanar.

Marian Ghencea, scafandru: „Probabil a mers in picioare pana la un punct si la un moment dat se rupea malul. Exact la buza respectiva. Trecea apa de la 1,60 la trei- patru metri”. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Iubita sa in varsta de 41 de ani era la munca si nu stia nimic." Am fost la munca. a plecat dupa buletin si nu s-a mai intors. A venit baiatul si m-a anuntat ca sotul, concubinul s-a inecat”, a declarat femeia. 

Femeie crede ca un blestem s-a abatut asupra sa si a familiei. Anul trecut fiica ei si un nepot au pierit inecati in acelasi loc.

„Acum nu demult l-am ingropat si pe tata, si pe sora-mea. Tot asa s-a ineca”, a declarat fiica concubinei. 

Scafandrii spun ca balta din Cenad este extrem de periculoasa.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si