Un paraşutist militar a murit la antrenamente, în Buzău. Din primele informații, se pare că nu s-a mai deschis parașuta.

Paraşutist militar, mort în timpul antrenamentelor

Un parașutist militar a murit la antrenament. Se pare că nu ar fi funcționat parașuta, însă nu se știu prea multe informații la acest moment.

Citeste si: Două persoane, electrocutate după ce una dintre ele a atins cu o scară metalică un fir de înaltă tensiune

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să-l salveze, însă totul a fost în zadar. În 2010, un militar in varsta de 40 de ani a murit în condiţii similare, tot la Buzău.

Un alt parașutist din Mureș a ajuns, marți, în stare gravă la spital

Tânărul era elev la Aeroclubul Târgu Mureş.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Coordonatorul UPU SMURD Mureș, Maria Salanța, a declarat că pacientul a fost dus la spital în comă profundă. Medicul a declarat însă că nu se poate face o prognoză fermă asupra evoluției pacientului.

Citeste si: VIDEO- Accident la un aeroclub din Mureș: Un elev a fost grav rănit după ce a căzut cu paraşuta în incinta aerodromului

„Este vorba de un pacient paraşutist.

Are politraumatism, a fost intubat, e în comă indusă medicamentos, se află în curs de investigaţii în camera de reanimare. Din ce am înţeles de la cei de la faţa locului, nu s-ar fi deschis a doua paraşută.

Pacientul este în coma indusă medicamentos, este ventilat mecanic”, a declarat dr. Arhip Radu, de la SMURD Târgu Mureş.

Aeroclubul Mureş oferă cursuri si salturi in tandem, pentru cei care doresc să se licenţieze în domeniul paraşutismului sau doar pur şi simplu să aibă parte de adrenalină la maxim.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si