Doar in fotografie biata mama ii mai mangaie chipul: ultima data cand si-a vazut copila, Roxana era la bunici. De-aici a plecat la joaca si nu s-a mai intors: si-a gasit sfarsitul intr-o cladire in constructie.

"Fara niciun fel de paza, neingradit nimic... De ce nu a pus macar folii din acelea de plastic."

Tragedia s-a produs in acest bloc care pare fi abandonat, aici n-am gasit nici macar un paznic, sa ne spuna cine detinea ceasta cladire.



Trupul Roxanei a fost zarit de un om care locuieste in zona. Socat, omul a sunat la 112, dar in zadar: echipajul medical n-au mai putut face nimic pentru copila care cazuse in gol. Unul dintre copii a povestit totul mamei sale.

"Au fost impreuna cu 3 fetite la etajul 5, era o groapa in spatele fetitei aceea. Cand era ditamai in spate, baiatul pe nume Mihai a anuntat- o vezi ca este o groapa in spatele tau, ai grija, a tipat la ea. Ea s-a dat mai in spate, si atunci a cazut de la cinci"

LUMINITA CIOCAN: Nu am realizat atunci pe moment. Cine a avut accident? Fata dumneavoastra, Roxana. Nu se poate, am zis, Roxana e la parintii mei, se joaca. Nu...  Nu, este la cladirea unde s-a intamplat accidentul. Si am intrebat unde? La un bloc care este in constructie. E cazuta acolo...

De ieri, mama Roxanei  nu mai e om: plange necontentit si se intreaba daca nu cumva cineva i-a vrut raul fetitei...


LUMINITA CIOCAN: S-a gasit un fular care nu era al ei... Negru. Si a intrebat domnul politist este al fetitei? Nu, nu este... Cineva... Sa nu fi impins-o...

Crima sau accident, un lucru e cert: nenorocirea n-ar fi avut loc daca santierul ar fi fost imprejmuit.

In lipsa unui panou informativ, am incercat sa aflam al cui e santierul abandonat si fara gard.
Ne-am lovit insa de refuzurile primariei, direct raspunzatoare de nerespectarea normelor in contructii. Pana la un raspuns oficial, mama se pregateste sa-si duca la groapa copilul.

"N-am avut bani nici sa-i iau cosciug. M-a ajutat lumea sa ii iau o rochita, i-am luat pantofiori"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si